Ik was één van hen…

ik was een van henOok al ga ik niet graag op vakantie, ik heb wel een grote interesse in andere culturen en leefstijlen.

Dus was ik erg benieuwd naar het boek Ik was één van hen. Daarin leeft Maarten Zeegers 3 jaar als moslim in de Haagse wijk Transvaal. Over zijn ervaring schreef hij het boek Ik was een van hen.

Een van de dingen die me opvielen was dat hij als geïnteresseerde Nederlander in de Islam, niet welkom was in de moslim gemeenschap. Dat was dan ook de reden dat hij undercover ging.

Mijn review vind je op mijn blog over boeken.

Welke onderwerpen vind jij interessant en lees je graag over?

Similar Posts

10 Comments

 1. Wauw, heftig onderwerp en ook niet een die ik denk ik snel zal lezen. Voel mezelf eigenlijk al veel undercover, werk in een islamitische wijk in Amsterdam. Ben natuurlijk niet undercover, maar ben wel duidelijk in de minderheid. Ik weet dat er genoeg achter gesloten deuren gebeurd, maar die laat ik ook liever gesloten.

 2. oh die wil ik ook lezen! ben gek op boeken die niet verzonnen zijn.

  oja, ‘jouw’ cowboylaarzen kosten op internet 30 euro minder. ik wilde ze ook, zo toevallig. twijfel ook… veel geld… maar wel heel gaaf!

   1. Hoi hoi,

    Ik mag geen linkjes plakken hier, dus ga het even in tekst omschrijven, dan kun je ze zelf googelen.

    Ik heb ze nu besteld bij The Stone (zoek daar op Poelman, dat is het merk van de laarzen). Ze kosten daar € 85,-. Dat scheelt flink. Ik weet alleen niet of die kleur wel zo mooi is. Wil graag die beige eigenlijk, maar op foto’s zien ze er steeds anders uit. Dus ik hoop dat ze toch meer beige uitvallen, dan ze op de foto lijken.

    Bij Boeties kosten ze € 110,- en dat zijn wel die beige, tenminste dat staat erbij (al lijken ze qua kleur op het plaatje hetzelfde als die van The Stone).

    Je kunt ook wachten tot die van mij geleverd worden (denk dinsdag). Dan probeer ik foto’s voor je te maken waarbij de kleur zo waarheidsgetrouw over komt. Alleen als ze dan bij The Stone net uitverkocht zijn zou dat wel balen zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.