Ik mis hardlopen!

Door mijn verstuikte enkel kan ik niet hardlopen…. En ik mis het!

Ik mis de dagelijkse routine, het buiten zijn, en het prettige gevoel daarna.

Maar ik wil de boel natuurlijk ook niet erger maken, dus verbijt ik mij, en probeer dan maar op een andere manier mijn dagelijkse portie beweging binnen te harken. Bij de kringloop kocht ik een tijdje terug een buikspiertrainer voor 7,50. Die lag eenzaam te verstoffen.

Daar heb ik het stof afgeblazen, en elke dag moet ik van mezelf 100 keer overeind komen.

De eerste keer zag je helemaal niet dat ik ‘overeind’ kwam, maar het gaat snel beter.

Kijk me eens gaan met die buikspieren!

Toch kan ik niet wachten tot ik weer gewoon kan hardlopen…

Maar mijn eerste doel is dat ik zondagavond weer naar dansles kan.

Reacties op Ik mis hardlopen!

  1. Kan mee heel goed voorstellen dat je het hardlopen mist. En het is buiten ook nog eens heerlijk weer… Die oefening ziet eruit als je er behoorlijk spierpijn van krijgt. Niet te hard lachen, deze dagen;).

  2. Oh ik snap volledig dat je het hardlopen mist. Toen ik een poosje terug zelf een blessure had liep ik daar de muren van op. Ik duim dat het snel weer beter is!

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.