Reacties

Ik heb eindelijk een zonnepaneel! — 18 reacties

 1. Leuk man...eh..vrouw! Dat wou ik ook gaan doen binnenkort: een paar tuinlampjes aanschaffen die op zonne-energie branden. Hebben de buren ook in de tuin en dat staat vooral in de winter wel gezellig. Nu maar hopen dat ze dan genoeg zonlicht opvangen ;-)

 2. Wat leuk, die heb ik nog niet gezien.
  Ik heb een waka waka, heel erg praktisch,die gebruik ik een groot deel van het jaar als bedleeslampje , misschien iets voor jou .
  Ik heb ook nog een Solar Jar cadeau gekregen maar dat vind ik maar een onhandig ding en die staat maar te staan.

  • Ja, eerst had ik hem niet gekocht omdat ik dacht dat ze een goedkopere variant zouden hebben bij de Action. Maar dat was helaas niet zo. Dus toen heb ik er toch maar 5,- aan besteed.

 3. Leuk!
  Ik heb zelf ook aardig wat dingetjes op zonne-energie, zelfs een soort zaklampje en een radiootje, wat ik jaren geleden gekocht heb voor toen ik nog met de kinderen ging kamperen. Het werkt ook nog steeds en 's zomers zet ik het wel eens buiten om dan zachtjes wat naar de radio te luisteren. Het heeft wel alleen middengolf bereik, dus niet alles is te ontvangen.

  Groetjes Lily

  • Ik vind het mooi dat we dingen kunnen laten werken op de energie van de zon! Die hangt daar zo maar gratis in de lucht en werkt nog op onze apparatuur ook!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder