Ik ben jarig!

old yellerIk kijk graag naar de serie Nashville omdat er veel country in gezongen wordt. Eén van de belangrijkste personages in de serie, Deacon, kijkt op zijn verjaardag altijd de film klassieker Old Yeller. Want hij houdt niet van feestjes.

Dus als iemand een verrassingfeestje voor hem wil organiseren voor zijn verjaardag waarschuwt zijn nichtje haar met de woorden:

'Deacon's a little funny about parties.'

Ik mag die Deacon wel! En ik snap hem.

Dus ik kijk vandaag weliswaar niet Old Yeller, maar ik houd mijn verjaardag net als Deacon heerlijk rustig.

Dat is mijn verjaardagscadeau aan mezelf : )

Similar Posts

73 Comments

 1. Heel hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag! Mag ik ook vragen hoe oud je bent geworden? ;-) Vind dat je altijd leuke stukjes schrijft en je reageert ook altijd zo vriendelijk bij andere blogs; complimenten dus !

 2. Van harte gefeliciteerd meid, en een fijne dag met fam en vrienden. En als ik het me goed kan herinneren een lekkerbakje frietjes vanavond !

 3. Van harte gefeliciteerd! Naarmate je ouder wordt leer je steeds meer te leven en te vieren zoals jij dat leuk vindt - en dát vind ik nou het grote voordeel van ouder worden!

 4. Ik begrijp je helemaal. Ik vind het ook altijd vreselijk om in de belangstelling te staan. Geniet van je rust en van harte gefeliciteerd!

 5. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en maak er een heerlijk rustig dagje van!
  Wel bijzonder deze dag, drie familieleden van mij zijn ook vandaag jarig :-)

 6. Frohe Geburtstag!

  Ken je de aflevering van Friends waarin blijkt dat Phoebie ontdekt dat Old Yeller heel verdrietig eindigt? Haar moeder wilde haar beschermen en zette 10 minuten voor het eind van de film altijd de tv uit.
  Kijk, nu wil ik Old Yeller weer een keer zien...ook al ben ik niet jarig.
  Gezellig verjaarsweekend!

  1. Ja, die aflevering ken ik wel. Het loopt ook niet goed af met Old Yeller helaas.

   Van de week zag ik een aflevering van Friends waarin Joey Little Women leest, en dat Beth heel erg ziek is. Daarom leggen ze het boek maar in de vriezer, zodat Joey niet het droevige einde hoeft te horen.

   Jij ook een fijn weeken gewenst Anita.

 7. Van harte gefeliciteerd! Een verjaardag vieren zoals je zelf graag wilt is de mooiste manier om het te vieren! Have fun!

 8. Oeh ik ben nog op tijd zie ik, hahaha Van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag! Dit ga je morgen vast en zeker vieren samen met jouw familie, zo ja, heel veel plezier!

  X

 9. Helaas háát ik én sinterklaas én verjaardagen (van mezelf dan). Dat heeft ook met mijn familie te maken (ook een gevalletje van jammer).
  Dus ik zég dat ik weg ben, en drink koffie met de buurvrouw, mijn dochter en een vriendin.

  Helaas was er dit jaar helemaal NIEMAND en dat voelde zo klote, volgend jaar ga ik ECHT WEG. Nu al besloten!

  Kan ik die 5 schattige wurmpjes van jou niet lenen? haha.

  1. Dat kan inderdaad best eenzaam voelen Pakketje. Helaas zijn mijn wurmpjes helemaal niet zo schattig, anders zou ik je ze zo lenen : )

   Wanneer ben je jarig? Dan stuur ik je die dag op z'n minst een digitale verjaardagskaart!

   Ik merk zelf nu hoe leuk het is als mensen je online feliciteren! Het is fijn als ze aan je denken.

 10. Gefeliciteerd met je verjaardag (ben al wel een dag te laat....) En je mag je verjaardag vieren zoals je zelf wilt. Basta!!!

 11. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! (1 dag te laat, dit heb ik altijd) maar laten we eerlijk zijn dat ik je nu beter kan feliciteren dan helemaal niet, hihi!

 12. Oeps, te laat! Zie het nu pas dat je jarig was.
  Alsnog van harte Nicole.! :-)

  Ik mis de laatste tijd hier vaker als er iets nieuws is.
  De berichten staan wisselend in volgorde telkens dus ik zie dan niet meer wat het nieuwste is.
  Ligt dat aan mij of heb je wat veranderd?

  1. Hoi Marga, bedankt voor de felicitatie! Het blijft leuk om ze te krijgen : )

   Ik heb niets veranderd. De volgorde van de berichten zou stabiel moeten zijn, met telkens de nieuwste bovenaan.

  2. Oh, dan heb ik misschien zelf iets niet goed.
   Maar heb me net aangemeld om ze weer via mail te ontvangen, dan kan het niet fout gaan ;-)

 13. Alsnog van harte!! Ben je lekker verwend, ondanks dat je het rustig hebt gehouden?

  De serie heb ik zelf nog niet gezien. Ik was wel vorige maand in Nashville (ik loop even achter met reisverslagen, dus dat komt nog aan bod) en wat een heerlijke stad vind ik dat. In elke bar is een live bandje aan het spelen en hoor je heerlijke country muziek. Dus als je van de serie houdt, zal Nashville zelf natuurlijk helemaal aanspreken! Ik ga in ieder geval de serie eens bekijken. Alleen al voor de muziek :)

 14. Sorry voor mijn veel te late reactie maar alsnog van harte gefeliciteerd! ????????????

  Ben het helemaal met je eens, ik hou er ook van om mijn verjaardag op míjn manier te vieren en dit jaar hebben we een stadswandeling en rondvaart in Utrecht gedaan en daarna heerlijk gegeten! We waren met z'n zessen, man, ik, dochters en schoonzonen???? De kinderen weten dat ik niet zo van mijn verjaardag vieren hou en hadden dit geregeld als cadeau, helemaal fantastisch!

  We zijn ook wel eens op mijn verjaardag met z'n tweeën naar de Efteling geweest, mijn man en ik... Heerlijk op een doordeweekse najaarsdag geslenterd door het park en er liepen nog veel meer 50plussers (zonder kleinkinderen!) rond, dat vond ik zo leuk om te zien!

  Hartelijke groet, Noor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.