Similar Posts

33 Comments

 1. Te warm, het mag wel een graad of 10-15 koeler zijn. Hoe warmer het is, hoe slechter mijn humeur & hoe minder energie ik heb.

 2. Ik vind het ook te warm. 's Nachts rust ik niet goed uit en ik heb last van mijn benen.
  Mijn middelste zoon van 13 gaat elke avond slapen met het geluid van regen.

 3. Veel te warm gisteren, vandaag stukken beter, maar het kan koeler voor mij. 23-24 graden vind ik prima. Dat benauwde van de afgelopen dagen, pffff, ik kan er totaal niet tegen. Ben boven de 25 graden absoluut niet meer gezellig en gelukkig. Laat dat voorspelde onweer maar komen!!

 4. Ik geniet me suf! Heerlijk in huis graadje of 28, buiten in de zon, uit de wind 42 graden.
  Wasje aanzetten, kop thee drinken in de zon met een boek, uurtje in de tuin werken, was ophangen, nieuwe was aan.. En elke keer de was afhalen en vouwen voor de volgende was eropgaat.
  Lekker wandelen. In de ochtend opstaan zonder me 85 te voelen, niks ochtendstijfheid.
  Als het kon ging ik in de tropen wonen.

  1. Fijn dat er mensen zijn die genieten van de ondraaglijke hitte : ) Dan is het toch ook wel weer goed. En ik kan me voorstellen dat het heel fijn is als het helpt om je soepeler te voelen.

 5. Het is warm, maar heerlijk, het is zomer en ik heb zo naar zomerse dagen verlangt.
  Zowel vandaag als gisteren 20 km gewandeld en 20 km gefietst.
  Een coole cobber gekocht, houdt je koel en toch vind ik een natte handdoek in mijn hals ook heerlijk.
  Morgen nog zo'n dag!!

  1. Jeetje dat je nog kunt fietsen bij deze tropische temperaturen en dan ook nog genieten ook. Maar fijn dat je zo kunt genieten, want als je zo van warmte houdt heb je deze zomer ook weinig mooie dagen gehad tot dusver.

 6. Het is mij veel te warm, ben blij dat die dagen weer voorbij zijn. De afgelopen dagen met temperaturen van rond de 30 krijg ik het benauwd, ben chagrijnig en alles is me teveel. Blij dat het vandaag is afgekoeld, het is hier bewolkt en een graad of 23. Heb heerlijk buiten gezeten, boodschappen gedaan. Ja, genieten. Dit is de temperatuur die nog wel even door mag gaan dit najaar.

 7. Van mij mag het wel een stuk minder. Vooral in de nacht. Afgelopen nacht was het heel erg. Ik ging buiten zitten om af te koelen en dat om 5 uur 's ochtends.

 8. veel te warm voor mij ik kan er niet tegen ik doe s'morgens wat in het huis en na de middag ga ik plat en ik krijg last van mijn linkerarm ik moet oppassen voor oedeem met dit weer en tot hier toe heb ik het kunnen vermijden.

 9. Overdag lukt het wel, al ben ik veel binnenshuis maar die nachten zijn echt veel te heet. Vannacht rond half een naar beneden gegaan en daar geprobeerd verder te slapen.

 10. Aangezien we nu een groot zwembad in de tuin hebben staan, vind ik het heerlijk! Maar binnen is het veel te warm, zeker voor dl en de beestjes. Airco heeft van de week heel de dag aangestaan in de woonkamer om enigszins een normale temp (27) te hebben.

  1. Jeetje dat je je zelfs met een airconditioner nog 27 graden hebt in de woonkamer. Dat valt me best tegen van zo'n apparaat. Ik had daar meer van verwacht.

 11. Ik leef nog steeds in de vakantiemodus... (De jongste 2 kinderen gaan a.s. maandag weer naar school) Daardoor is het wel uit te houden. Binnen steeds alles dichthouden. Alleen 's morgens heel vroeg een poos open zetten. En daardoor is het in huis zo'n 24 graden. Goed te doen.. Verder ben ik veel buiten in de schaduw met een boek of bij de kinderen in het zwembad te vinden... Maar ik vind het wel fijn dat er maandag een dagje tussendoor is dat het minder warm zal zijn! We wilden allemaal toch graag zomer?? Alleen is het in Nederland zo extreem het is heet of koud! En dat is eerst lastig wennen...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.