Kansenmisserij en Vliegtuighufters + Huisvlijt Linkparty week 32

Huisvlijt linkparty

Als ik ‘s ochtends thuiskom van mijn dagelijkse hardlooprondje haal ik sinds een week weer de krant uit de brievenbus. Want ik heb weer even een voordelig abonnement op de krant!

Kansenmisserij

Op de voorpagina van de krant van donderdag stond de term: ‘Kansenmisserij,’ wat ik zowel een intrigerend als treurig woord vindt vanwege de vele gemiste kansen die het impliceert.

Vliegtuighufters

Een eindje verderop las ik over vliegtuighufters. Ook zo’n mooi woord. Nu iedereen, ondanks de coronacrisis, weer massaal in het vliegtuig stapt (hebben we dan helemaal NIETS geleerd?!) ‘neemt het aantal  ruzies in vliegtuigen snel toe.’ Vakbonden en KLM willen daarom een algemene zwarte lijst met zogenoemde vliegtuighufters.

Tsja…

Ben je een vliegtuighufter als je ruzie schopt in een vliegtuig, of ben je ook een vliegtuighufter als je voor kleine afstanden het vliegtuig pakt?

De populairste blogpost van vorige week

De meeste kliks kreeg de blogpost Hoe ben je chronisch ziek en moeder tegelijk? van het blog Dorre Dame.
dorre dame

  • Op nummer 2 staat de post: Verzwaringsdeken voor HSP wel niet geschikt van Inge beleeft
  • Op nummer 3 staat de post Een iglo van koelboxen van Fijn Wonen

Ben je nieuwsgierig naar deze blogposts? Je vindt ze in de linkparty van vorige week.

Linkparty week 30 van 2021

Klik op de blauwe knop met de tekst Add Link en voeg de blogpost toe die je wilt delen! Let op: plaats de link naar je blogpost, niet de algemene link naar je blog, want dan kun je niet kans maken op de nummer 1 plek.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Similar Posts

3 Comments

  1. Je bent een vliegtuighufter wanneer je in het vliegtuig stapt en, ondanks dat het duidelijk in de voorwaarden staat, weigert een mondjapje te dragen en je dan maar gaat misdragen.

    Het woord gebruiken voor iemand die in een vliegtuig stapt voelt verkeerd. Iedereen maakt, vanuit eigen verlangens en wensen, een afwegingen.

  2. Ik snap ook maar niet dat men zo nodig weg moet met vliegtuig. Eigen land is net zo mooi. Behalve als je familie wilt bezoeken die ja al tijd niet gezien heeft dan is het wel mooi dat men naar buitenland gaat en kan. Maar het woord wat men dan zegt vind ik ook onjuist. Dat kan men ook anders gaan betitelen. Scheldwoorden zijn er al genoeg in de wereld.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.