Reacties

Hoe zorg je voor veiligheid in en om je huis? — 6 reacties

  1. Ik heb even gekeken, maar een hoop van de oplossingen die ik nu zie roepen bij mij vooral een "??" op. Die cd met leefgeluiden vind ik een goede. Verder denk ik dat het ook een kwestie is van je gezonde verstand gebruiken. Ik heb hier nooit de deur open, die zit altijd op slot. Hetzelfde geldt voor de kelderdeur (als iemand dan door het kelderraam komt, komt hij niet verder dan de kelder). Als we weg zijn, zorgen we altijd dat er iemand is die de boel in de gaten houdt. We letten op lampjes en de post is gelukkig niet zichtbaar (valt in huis, maar is niet zichtbaar vanaf een raam). Wel zou ik nog best wat meer maatregelen willen treffen, puur omdat we wat achteraf wonen en ik me niet altijd even prettig voel als ik alleen thuis ben.

  2. Die van Irene is in elk geval de origineelste, al denk ik dat inbrekers daar snel door heen zien. (net als verlichting die automatisch aangaat inmiddels juist duidelijker aangeeft dat er niemand is)
    Zo'n CDtje is trouwens ook handig voor de katten als je wegbent.
    Die horen dan af en toe je stem nog eens.

  3. ik sluit alles wel goed af als ik weg of boven ben en bij ons op het rijtje seinen we elkaar ook altijd in als we langer dan een dag niet thuis zijn,zodat we wat alerter zijn als er bij de buren iets gebeurt bijvoorbeeld als je ziet dat er iemand in de tuin loopt of iets dergelijks.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder