Reacties

Tea topic: Hoe laad jij jezelf op + Huisvlijt Linkparty Reminder — 13 reacties

  1. Grappig, jouw antwoord. Wij denken blijkbaar een beetje hetzelfde, want ik moest ook gelijk aan een stopcontact denken. Was het maar zo simpel als m'n fietsaccu. Lampje brandt en als ie vol is, zie je dat omdat het lampje dan geel is... Maar ik laad op door te lezen of te kleuren. En, ook daarin zijn we hetzelfde, dan wil ik graag alleen zijn.

  2. Alleen zijn, beetje rommelen in huis. Woensdag is mijn vrije dag en dan kan ik dingen doen die helemaal niet nuttig of urgent zijn, maar waar ik gewoon lol in heb. En ook zo fijn als je tempo even niet door anderen bepaald wordt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder