Tea topic: Hoe laad jij jezelf op + Huisvlijt Linkparty Reminder

tea

Het tea topic van vandaag is:

‘Hoe laad jij jezelf op?’

Eerst moest ik me even over het beeld van mezelf aan een stopcontact heen zetten, maar toen wist ik het antwoord eigenlijk meteen.

Hoe laad jij jezelf op?

Het is heel simpel.

Ik laad mezelf op door alleen te zijn.

Maar het is tegelijkertijd heel ingewikkeld als je moeder bent.

Huisvlijt linkparty reminder

En dan nu door naar de Huisvlijt linkparty reminder.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enterHoe laad jij jezelf weer op?

Similar Posts

13 Comments

  1. Even met m’n handen in de aarde…, dat tuintje doet wonderen…
    Was ook vandaag weer nodig. Precies 6 jaar geleden brandde m’n huis af…
    Lie(f)s.

  2. Grappig, jouw antwoord. Wij denken blijkbaar een beetje hetzelfde, want ik moest ook gelijk aan een stopcontact denken. Was het maar zo simpel als m’n fietsaccu. Lampje brandt en als ie vol is, zie je dat omdat het lampje dan geel is… Maar ik laad op door te lezen of te kleuren. En, ook daarin zijn we hetzelfde, dan wil ik graag alleen zijn.

  3. Alleen zijn, beetje rommelen in huis. Woensdag is mijn vrije dag en dan kan ik dingen doen die helemaal niet nuttig of urgent zijn, maar waar ik gewoon lol in heb. En ook zo fijn als je tempo even niet door anderen bepaald wordt.

  4. Meestal door te rommelen in huis of in de tuin. Actief zijn werkt bij mij het beste. En liever ook in mijn eentje, niks aan mijn hoofd :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.