Reacties

Hoe groot is het schermpje van jouw smartphone? — 18 reacties

 1. Ik moet eerlijk bekennen dat ik toch ook wel erg snel gewend ben geraakt aan de grootte van het scherm van mijn iPhone 6. Echter hoeft het voor mij echt niet nog groter, want dan lijkt het formaat me niet meer handig in de tas. Het blijft uiteindelijk toch ook nog een telefoon, haha!

 2. Ik heb een samsung s3 mini, mijn telefoon is redelijk klein van formaat als ik het zo is vergelijk met wat andere hebben. Ik hoef niet zo nodig een groter of beter mobieltje, zolang deze het nog doet komt er zeker geen ander. En als ik een nieuwe nodig mocht hebben koop ik weer een kleintje, die grote telefoons vind ik 3 keer niet. Veel te groot om mee te nemen

 3. Wow.... Ik heb je review gelezen en om eerlijk te zijn vond ik die nogal nietszeggend.... Je schrijft een review over iets waar je duidelijk niet zoveel vanaf weet. Iphones hebben een nummer, om de twee jaar komt er een nieuw model uit en in de tussenliggende jaren altijd een extra versie. Toen de 6 uitkwam, was de kritiek van velen dat dit toestel te groot was. Het antwoord van Apple daarop was de SE: de Special Edition- het enige toestel van Apple dat geen nummer heeft, omdat het dus extra is..... Kort gezegd: de mogelijkheden van een 6 in de behuizing van een 5. In dat licht bezien vind ik je review nogal vreemd.... Hoewel ik natuurlijk de vraag begrijp, waar de voorkeur van mensen ligt qua schermgrootte. Maar toch: niet meer doen hoor!

 4. Ik vind dit lastig. Ik ga binnenkort een eigen telefoon kopen (voor het eerst ooit, ben altijd heel verwend geweest met een telefoon van de zaak...). En ergens wil ik graag een kleintje, die ik overal makkelijk mee naar toe kan nemen, en die me toch niet teveel afleidt. Tegelijkertijd is zo'n groot scherm ook wel heel fijn als je iets leest of een filmpje kijkt. Dilemma's, dilemma's...

  • Het ligt er denk ik aan of je veel onderweg bent en dan leest op je smartphone of filmpjes kijkt. Ik werk bijvoorbeeld vanuit huis, en kan dus alles op mijn computer doen.

 5. Mijn Huawei is ongeveer net zo groot als jouw iPhone. Maar ongeacht de groote van een schermpje blijft het lastig kijken als je een leesbril nodig hebt. Dáár zou iemand eens iets op moeten vinden!

 6. Hoi hier Haarlem

  Mijn stem is

  Ik kies voor groter en heb de 6
  Geweldig en ook snel

  Voor mij mag hij 2 keer zo groot dat komt neer op 1/4 ipad
  Dat zou ik helemaal geweldig vinden met het oog op typen
  Hi,hi dat krijg je als je ouder wordt ,dikkere vingers

 7. Poe, ik heb echt geen idee. Ik vind dat mijn telefoon in mijn broekzak moet passen.Zolang dat het geval is, hoor je mij niet klagen over het scherm. Bij de meeste dingen kan je inzoomen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder