Hema bh gekocht in lila!

hema bh

Gisterochtend was ik in de stad met mijn jongste zoon. We dronken koffie bij Bakker Bart, en daarna wilde ik graag langs de Hema. Daar liep ik tegen een mooie paarse/lila bh aan in het model dat ik altijd draag. Hij was nog in de aanbieding ook: slechts 10,-!

Maar helaas bleek hij eenmaal thuis niet netjes te zitten. Mijn jongste dochter werkt in het weekend bij een lingeriewinkel, en die heeft de Hema bh vakkundig gecontroleerd. De cup was iets te klein, en onder de borsten sloot hij niet netjes aan: ik kon er bijna een vinger tussen steken. Dus ik moet hem terugbrengen : (

Hema bh terugbrengen

Het is toch wel lastig aan de Hema: dat je er niet kunt passen. Aanstaande dinsdag heb ik weer mijn filosofiegroepje, en aansluitend wil ik de Hema bh dan terugbrengen. Maar dat is dus wel weer bij een ander filiaal. Ik hoop dat ze dit keer niet weer zo moeilijk doen over het retourneren… Maar als ik eerst weer helemaal naar de stad moet rijden, met betaald parkeren, is het gewoon een heleboel gedoe.

Zie ook mijn post over Bh’s zonder beugel.

14 Comments

  1. Bernadette
  2. Henny
  3. Sjanie van Pelt
  4. marrie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh