Reacties

Help, ik ben gesmurft! — 15 reacties

  1. De stukjes die Sander Schimmelpenninck schrijft en zijn tv programma's vind ik meestal de moeite van het lezen en kijken wel waard. Dus ja ik zou ook denken
    dat die reclame wel ok is. Maar dat hoeft helemaal niet waar te zijn en ik doe ook niet aan beleggen!

  2. Zodra het in het reclameblok verschijnt weet je zeker dat het.. reclame ... is en dat de bedenker van de reclame Sander precies voor dit doel heeft uitgekozen: mensen laten denken dat het klopt want..

    Ik weet trouwens niet wie Sander is..

  3. Ja hoor, je bent gesmurft. Ik denk trouwens als Sander zoiets zegt: hm, zal wel meevallen. Hij is rijk vanwege zijn familie en niet zozeer vanwege beleggen, dus...

  4. Het valt mij tegen dat hij op deze manier even snel geld wil verdienen na eerst de kloof tussen mensen die geld hebben en mensen die geen geld hebben heeft laten zien. Zo zie je maar dat de verleiding het wint van eerlijkheid.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder