Reacties

Harreveldwandeling 4 kilometer rondje — 18 reacties

 1. Heerlijk wandelen. Als de zon schijnt is het gewoon file lopen in de randstad. Mensen zijn aardiger. Er wordt gegroet! Een gewoonte die toch niet helemaal verdwenen is.
  Ik ben blij met de genezen slijmbeursontsteking aan de voet en de tip voor Voetentraining.

 2. Gezien de fotografie was het een mooie wandeling en fijn dat jullie samen hebben genoten van de wandeling. Zo ook maar even toch proberen de polder in te gaan want wil ook wel mooie winterse landschappen maken. Hoop dat reactie nu wel lukt want ook al menige malen geprobeerd hier en bij anderen waar het soms wel of niet lukt. Weet de reden niet .Had hier nooit problemen mee. Even zien of het met ander emailadres wel hier gaat dan.

 3. Dat vind ik wel super van je, dat je je man tegemoet kwam :-)
  Grappig over die trafohuisjes. Ik heb ze ook een tijd gefotografeerd en verzameld.

  Je vroeg me naar de betekenis van een bunzing.
  Het boek van Petra Stam heeft geen hoofdstuk over de bunzing. Dat is jammer. Wat ik online heb kunnen vinden is nogal summier en geeft niet echt betekenis.

  BUNZING
  "De bunzing staat symbool als stinkdier. Overdrachtelijk gezien, gericht aan iemand met een slechte levenswandel (Jeroen Bosch).
  Ook staat de bunzing symbool voor zwijgzaam, behoedzaam, listig, scherpzinnig, behendig, maar ook voor onverschillig."
  Je kunt kijken naar hoe een bunzing leeft, hoe hij zijn nest bouwt, is het een roedeldier, hoe zoekt hij een partner, hoe brengt hij zijn jongen groot. Daar kun je vaak al iets voor jezelf uit halen.

 4. De laatste keer dat ik een tocht wilde maken met bordjes werd het geen 10 km, maar 15... toen hebben we de kortste route naar huis genomen.

  Love As Always
  Di mario

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder