Reacties

Halloween?! — 24 reacties

 1. Ik vier al een aantal jaar geen Halloween meer! Ik vond het altijd bij de herfst horen, en samen met mijn zoon holde we een pompoen uit, voor bij de voordeur. Leuke frutseltje voor de ramen e.d.
  Maar toen ik op wikipedia las over het "spiritisme" betreffende halloween
  Was ik er opeens niet meer zo'n fan van! Sindsdien versier ik het huis rond de zelfde tijd in herfst-sfeer.

  Ik vind het geen enkel probleem als mensen hun huis helemaal "into Halloween" versieren! Ik vind het leuk dat mensen hun huis gezellig willen maken. Ik heb dan altijd een gevoel dat daar dan een leuk gezin woont!!
  Groetjes,

 2. Nee, haloween komt er bij mij niet in. Aan de Nederlandse feestdagen heb ik al meer dan genoeg, St Maarten en Sinterklaas.

  Daarbij duurt het ook nog meer dan een maand en dat vind ik al helemaal een no-go. Sinterklaas komt er bij ons dan ook pas in als Sint Maarten geweest zijn. Op 12 November eten wij de eerste kruid- en pepernoten.

 3. Geen herfst gevoel nog
  Hier 32 graden buiten en binnen 23,5
  Blijdat ik niet hoef te werken vandaag

  Denk nog niet aan Halloween

  Allen sterkte vandaag en ☂????????????????????????????????????☕️????

 4. Nee geen Halloween, heb er niks mee, en het duurt toch nog wel een poos?
  Je dochter is veels te vroeg;)
  Wij waren in Amerika in de zomervakantie en daar lag alles alweer volop met Halloween;)

 5. Geweldig! Het past inderdaad niet helemaal bij deze temperaturen, but who cares ;).
  Zelf doe ik niets aan Halloween, maar hier in het dorp gebeurd vanalles en dat vind ik dan wel weer leuk. Liefs.x

 6. We doen niet aan halloween hier, wel aan st Maarten met pompoenen enzo :)
  Halloween komt van de día de los muertos (dag van de doden). Soort van geesten/andere wereld gedoe op een wat vreemde manier. Niet echt mijn ding. Plus dat st Maarten een NL traditie is en dat vind ik leuker dan overgewaaid noord-amerikaans. Net als ik Sinterklaas leuker vind dan Santaclaus met Kerst.
  Maar ik vind anderhalve maand ervoor persoonlijk sowieso wel heul vroeg :). Kerstboom mag hier ook pas na 5 december, paastakken 2 wkn voor Pasen ofzo, etc.

 7. Ik vind het zelf superleuk, maar ik zou er nu zelf nog niet mee bezig zijn, ware het niet dat ik alvast mijn handel voorbereid. :)

  Hier in Duitsland komen er altijd wel kinderen verkleed langs, maar je kunt zelf bepalen of ze bij je kunnen aanbellen voor snoep of niet. Als het bij je voordeur versierd is MET een kaars of lampje, dan bellen ze aan. Heel handig vind ik.
  Ik doe altijd wel mee en dat overgebleven snoep komt wel op. :P

 8. Nee, ik doe niet aan Halloween. Ik vind het een beetje een eng feest. Wat ik dit jaar wel wil gaan doen is Mabon vieren op 22 september. Dan is dag en nacht even lang. Dan zet ik ook wat geel en oranje dingen neer, appels, peren, wat kruiden. We eten waarschijnlijk dan hutspot omdat aardappelen, uien en wortels bij dit feest horen. En iets van appeltaart. En Thanksgiving lijkt me leuk om te gaan vieren. Maar dan zonder de kalkoen :-)

 9. Ik was al aan het zoeken naar een leuk kostuum voor een baby voor Halloween. Weet niet of ik tussen alle voedingen en slaapjes door tijd heb om een kostuum te maken, maar ik hoop dat het nog gaat lukken. Bij ons wordt er altijd door kinderen deur aan deur gegaan. Dan is het leuk als je in kostuum de deur kan openen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>