Gratis ov-kaart!

gratis ov kaart

Deze tip kwam ik tegen op het blog Meer uit minder, en vond ik zo goed dat ik hem graag even met jullie deel!

Gratis ov-kaart

Normaliter betaal je voor het stukje plastic dat een ov-kaart is 7,50. En dan moet je er volgens nog geld opzetten om te kunnen reizen. Maar nu is de ov-kaart tijdelijk gratis.

Je betaalt alleen 4,- en dat is meteen ook een tegoed om te reizen.

De aanleiding is denk ik dat je vanaf 24 juni niet meer contant kunt betalen in de bus. Dus dit is waarschijnlijk bedoeld als een duwtje in de rug om zo’n ov-kaart aan te schaffen.

En het werkt dus : )

Ik heb er meteen eentje gekocht!

Praktische informatie over de gratis ov-kaart

Deze gratis ov-kaart is te koop in de ovshop.

Heb jij een ov-kaart?

Similar Posts

15 Comments

 1. Jep, al uitverkocht en niet op andere plaatsen beschikbaar.
  Ook maf dat ie nog geen jaar geldig is..

 2. Er wordt echt van iedereen verwacht dat je maar dag en nacht online bent. Kon niet eerder blogs lezen en nu ben ik dan telaat.

 3. Ben de mijne kwijt. Nu te laat voor een andere.
  De oude ligt waarschijnlijk ergens in huis, heb daarom nog geen zin om alle heisa voor een verloren kaart aan te gaan.

 4. Inderdaad alweer uitverkocht.
  Nu we het toch over Openbaar Vervoer hebben, op de site van het GVB Amsterdam loopt deze actie:

  Zondag 22 juli start het vernieuwde OV-netwerk én rijdt de Noord/Zuidlijn. We bieden je een gratis dag reizen aan om dit te vieren en het nieuwe OV-netwerk te verkennen.

  In onze webshop bestel je de gratis dagkaart met een persoonlijke code. Je hebt hier wel een OV-chipkaart voor nodig. Je ontvangt een persoonlijke code per e-mail als je onderstaand formulier invult.

  Indien je geen OV-chipkaart hebt, kun je de gratis dagkaart per post ontvangen. Je ontvangt deze dagkaart binnen 3 weken. Eén per persoon.

  Door deel te nemen aan deze actie geef je GVB toestemming om je twee keer via e-mail te benaderen. Eén keer met informatie over het nieuwe OV-netwerk en één keer met een evaluatie van deze campagne.

  Geef aan hoe u de dagkaart wilt ontvangen:
  Ik laad de gratis dagkaart op een OV-Chipkaart
  Ik ontvang de gratis dagkaart graag per post

 5. Jammer dat deze is uitverkocht want ook ik heb een Ov. Ik reis drie dagen per week naar mijn werk. Wel bedankt voor de tip

 6. Thanks for de tips. Mijn OV kaart is al lang op maar formulier invullen zo ingewikkeld dus tot toe nog geen OV kaart. Ik ga de site kijken

 7. Jammer dat ie alweer uitverkocht was, maar dat geeft misschien ook wel de populariteit van zo’n actie aan! Ik heb er ooit eens eentje gekocht, maar blijkbaar was dat ding opeens verlopen. Ik reis te weinig met het ov om er een aan te schaffen. Treinkaartjes koop ik meestal via zo’n actie bij bijvoorbeeld Kruidvat of via de NS-app.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.