Reacties

Gratis ov-kaart! — 15 reacties

 1. Ben de mijne kwijt. Nu te laat voor een andere.
  De oude ligt waarschijnlijk ergens in huis, heb daarom nog geen zin om alle heisa voor een verloren kaart aan te gaan.

 2. Inderdaad alweer uitverkocht.
  Nu we het toch over Openbaar Vervoer hebben, op de site van het GVB Amsterdam loopt deze actie:

  Zondag 22 juli start het vernieuwde OV-netwerk én rijdt de Noord/Zuidlijn. We bieden je een gratis dag reizen aan om dit te vieren en het nieuwe OV-netwerk te verkennen.

  In onze webshop bestel je de gratis dagkaart met een persoonlijke code. Je hebt hier wel een OV-chipkaart voor nodig. Je ontvangt een persoonlijke code per e-mail als je onderstaand formulier invult.

  Indien je geen OV-chipkaart hebt, kun je de gratis dagkaart per post ontvangen. Je ontvangt deze dagkaart binnen 3 weken. Eén per persoon.

  Door deel te nemen aan deze actie geef je GVB toestemming om je twee keer via e-mail te benaderen. Eén keer met informatie over het nieuwe OV-netwerk en één keer met een evaluatie van deze campagne.

  Geef aan hoe u de dagkaart wilt ontvangen:
  Ik laad de gratis dagkaart op een OV-Chipkaart
  Ik ontvang de gratis dagkaart graag per post

 3. Jammer dat ie alweer uitverkocht was, maar dat geeft misschien ook wel de populariteit van zo'n actie aan! Ik heb er ooit eens eentje gekocht, maar blijkbaar was dat ding opeens verlopen. Ik reis te weinig met het ov om er een aan te schaffen. Treinkaartjes koop ik meestal via zo'n actie bij bijvoorbeeld Kruidvat of via de NS-app.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder