Reacties

Gratis cv maken — 13 reacties

 1. Ik kijk gewoon naar een paar voorbeelden op internet en dan maak ik er zelf wel eentje, in mijn teksverwerker inderdaad (was altijd OpenOffice, dus gratis, nu heb ik weer een betaalde).

  Ik neem aan dat je bij je zoon dat pdf-je wel als voorbeeld hebt kunnen gebruiken voor zijn nieuwe cv? Overtypen is niet heel moeilijk, en je kunt ook stukken uit een pdf-je kopieren naar een andere teksverwerker. Ben je alleen maar de mooie lay-out kwijt.

 2. Ik heb een 'master-cv' waar echt alles op komt te staan, van mijn loodgietersopleiding en typesnelheid, en van de Excel-cursus tot het liefdadigheidswerk via mijn werk. Per vacature pas ik mijn cv dan aan, en ik sla hem ook op met de naam van de vacature en de datum. In de documentnaam van de cv zet ik altijd mijn eigen naam: Siebrie Achternaam Tempo Team Loodgieter 10102013.

  • Dat wist ik niet Marlien! Ik zou denken dat ze zich in de handjes mochten knijpen wanneer iemand vrijwillig komt helpen. Anderzijds, zijn er natuurlijk wel bepaalde werkzaamheden waarvoor je bepaalde capaciteiten nodig hebt.

   Maar toch! Ergens best irritant dat je als vrijwilliger een cv moet laten zien!

  • En een heel formulier moest ik toen invullen ... En ook nog een kopie van mijn paspoort moest erbij :-/

  • Ja dat had ik ook, ik geloof wel 8 kantjes
   En een bewijs van goed gedrag heb ik ook al meerdere malen moeten halen.
   nu werk ik meestal met kinderen en dan wordt je volledig gescreend tegenwoordig.

   (overigens kan ik het cursieve stukje in je tekst bijna niet lezen)

  • Cursieve stukje?
   Die ? :-/
   Dit is een smiley. Met een schuine mond.
   Blijkbaar wordt die niet ondersteund ... :-)

 3. CV wizard gratis ? amehoela, eerst moet ik een stom vakje aanvinken voor onderbroeken en vervolgens ben ik bezig met het invullen van mijn CV aldaar, dat gedeelte is gratis ja, en dan bij het downloaden moet ik ineens verplicht 2,99 dokken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder