Goedmakertje van Hallmark

Omdat Hallmark een bestelling veels te laat bezorgde kreeg ik als goedmakertje een soort universele doos om tissues in te doen.

In eerste instantie dacht ik: ‘Wat moet ik met zo’n stomme doos?! Bezorg gewoon mijn bestelling op tijd!’ Nu zat ik met een doos die ik niet nodig had. En ik had net Marie Kondo gelezen, dus je begrijpt….

Hij komt toch van pas

Maar warempel, hij komt eigenlijk heel goed van pas. Ik kan er goedkope tissuedozen een prima make-over mee geven:

tissuedoos
Tisues van de Wibra
tissues
Doos van Hallmark
tissues hallmark
Make-over van de Wibra tissue doos

Mooi toch? Zo blijkt die Hallmark doos toch goed van pas te komen.

Zie ook mijn post over het versturen van een Hallmark kaartje.

Heb jij een doos met tissues in huis? En heb je dan voorkeur voor bepaalde merken of dozen?

Similar Posts

9 Comments

 1. Ziet er meteen een stuk leuker uit! Ik heb een houten doos waar de tissuedoos ik kan. Meestal koop ik ze bij de Hema in de aanbieding en sla in er meteen een paar in

 2. Ik heb nooit tissues. Zelfs keukenpapier gebruik ik zelden. Ik gebruik zakdoeken voor snotneusjes, vaatdoeken voor aanrecht, snoetenpoetsers (gewoon stoffen doekjes) voor vieze snoetjes. Scheelt me veel afval;)

 3. We hebben altijd tissues in huis, maar sinds de kinderen van de lagere school af zijn, gebruiken we die nog maar bij uitzondering. Mijn man heeft t liefst keukenrol en ikzelf gebruik katoenen zakdoekjes en als ik erg verkouden ben onderweg papier. Sommige katoenen zakdoekjes gaan al 20 jaar mee. Ik kijk ook regelmatig bij de kringloop of er mooie zijn- ze kosten soms maar 10 cent.

 4. Vroeger altijd, maar hoe groener we gingen doen hoe minder, hahaha. Nu hebben we alleen nog wc papier, voor de rest gebruiken we wasbaar. Dus zakdoeken voor de neus en doekjes voor de keuken ipv keukenpapier.
  Vroeger had ik ook zo’n doos! Een witte houten waar “tissues” op stond (ja, je verwácht het niet! ;))
  Leuke doos, wel!

 5. Een aardig gebaar, maar wel een beetje raar. Ik gebruik nooit tissues en ik ken vrij weinig mensen die dat wel doen. Ik had er dus echt niets aan gehad.
  Je zou verwachten dat het goedmakertje in de lijn ligt van je te laat geleverde bestelling. Ik weet het niet zeker, maar uit je eerste reactie op de doos, denk ik op te kunnen maken dat dat niet zo is. Fijn wel dat jij er uiteindelijk toch blij mee bent.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.