Reacties

Goedmakertje van Hallmark — 9 reacties

  1. Ik heb nooit tissues. Zelfs keukenpapier gebruik ik zelden. Ik gebruik zakdoeken voor snotneusjes, vaatdoeken voor aanrecht, snoetenpoetsers (gewoon stoffen doekjes) voor vieze snoetjes. Scheelt me veel afval;)

  2. We hebben altijd tissues in huis, maar sinds de kinderen van de lagere school af zijn, gebruiken we die nog maar bij uitzondering. Mijn man heeft t liefst keukenrol en ikzelf gebruik katoenen zakdoekjes en als ik erg verkouden ben onderweg papier. Sommige katoenen zakdoekjes gaan al 20 jaar mee. Ik kijk ook regelmatig bij de kringloop of er mooie zijn- ze kosten soms maar 10 cent.

  3. Vroeger altijd, maar hoe groener we gingen doen hoe minder, hahaha. Nu hebben we alleen nog wc papier, voor de rest gebruiken we wasbaar. Dus zakdoeken voor de neus en doekjes voor de keuken ipv keukenpapier.
    Vroeger had ik ook zo'n doos! Een witte houten waar "tissues" op stond (ja, je verwácht het niet! ;))
    Leuke doos, wel!

  4. Een aardig gebaar, maar wel een beetje raar. Ik gebruik nooit tissues en ik ken vrij weinig mensen die dat wel doen. Ik had er dus echt niets aan gehad.
    Je zou verwachten dat het goedmakertje in de lijn ligt van je te laat geleverde bestelling. Ik weet het niet zeker, maar uit je eerste reactie op de doos, denk ik op te kunnen maken dat dat niet zo is. Fijn wel dat jij er uiteindelijk toch blij mee bent.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>