Reacties

Genietbaar zomerweer : ) — 27 reacties

 1. Ik vind dit een ideale zomer. Ik las gisteren dat veel mensen dit een teleurstellende zomer vinden, maar ik geniet deze zomer. Ik woon in het Noorden van land, dus de grote regen- en hagelbuien hebben wij tot ons geluk gemist. En verder ben ik dolblij dat we geen hittegolven e.d. hebben dit jaar. Je kunt gewoon lekker naar buiten steeds en wandelen met de hond en genieten van de zomerse natuur. Je hoeft niet binnen te zitten met alle zonneschermen naar beneden en de gordijnen dicht, te wachten tot de ergste hitte buiten is geweken. En 's nachts is het niet te heet om te slapen....

  • Ik vind het ook geen vervelende zomer. Maar ik houd dan ook wel van regen, want dat vind ik gezellig en knus. En ik heb een enorme hekel aan hittegolven, en die waren er gelukkig nauwelijks.

   Fijn dat je zo van de zomer geniet Alie : )

 2. Wat leuk, een pósitieve post over het weer :)

  Ik vind dat de Nederlander over het algemeen veel te veel over het weer zeurt.

  Ik vind dit ook heerlijk weer maar warmer mag ook. En af en toe regen is ook heus zo'n drama niet, daar wordt het gras weer zo mooi groen van!

  • Het is ook echt wel prachtig weer Anke! Maar ik vind de hele zomer verder wel prima : )
   Hoewel ik best geloof dat mensen die houden van veel zon er dit jaar een beetje bekaaid zijn afgekomen.

 3. Het weer is idd lekker! Wij zijn nog op vakantie in Zeeland, maar geluk met weer.
  1 dag regen verder zon en rond de 22 graden. Perfect... Strand, niet te warm maar wel zomerkleren en spelen in de zee (voeten) en zandkastelen bouwen.

  • Wat een goede timing inderdaad Marjon! Mijn zusje heeft twee weken in Bloemendaal aan zee gekampeerd, en dat waren net die twee weken waarin het veel regende. Jij bent precies op het goede moment gegaan : )

 4. Ik vind het een fijne zomer, we kunnen buiten zitten overdag. 'S Nachts onder een laken slapen zonder te zweten. Overdag zonder jas naar buiten, lekker wandelen en fietsen. Vandaag naar Apeldoorn geweest, daar was het soms wel wat koud in de schaduw, maar zonder schaduw vrij warm.
  Wij wonen in het noorden dus eigenlijk geen last gehad van de zware regenvallen zoals in sommige delen van het land. We hebben volgende week nog vakantie en hopelijk kunnen we nog wat buitenactiviteiten doen, want regen heb ik wel een hekel aan. Maar droog en een graad of 20-23 > Heerlijk!!!

 5. Wat een leuke term, genietbaar zomerweer. Ik moet eerlijk bekennen dat ik afgelopen week ook een keer mijn ongenoegen uitsprak over het weer. Ik vond het afgelopen twee weken toch best druilerig. Ik heb dan ook erg genoten van het weer van vandaag :)

 6. Dit is voor mij ook het perfecte zomerweer! De kinderen genieten in t zwembad buiten, zelf kun je doen wat je wilt. Het is nergens te heet of te koud voor!Echt heerlijk, blijft het zo nog tot ergens ver in oktober???

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder