Reacties

Geleerd van blogger PicPholio — 9 reacties

  1. Dat is lastig te zeggen, je neemt overal wel wat van mee. Natuur bij Afanja, muziek bij Logbankje, statistiek bij Ximaar, en voor je het weet heb je mijn hele leeslijst...

  2. Heel veel over de natuur natuurlijk maar ook dingen die ergens zijn. Volgens mij heb ik de Mozesbrug van een blog bijvoorbeeld. Het stapelgedicht leerde ik matroosbeek, Rietepietz is kampioen bloggen over kleine dingen.

  3. Vooral de algemene kennis wordt groter. Je steekt overal wel iets op. En doordat ik zelf vroeger vaak aan mijn weblog knutselde (in de web streepje log tijd) heb ik heel wat geleerd over websites maken. Ik houd nu zelfs de website van ons bedrijf bij. Er is niemand anders die dat kan, dus ik heb mezelf een klein beetje onmisbaar gemaakt :-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder