Geleerd van blogger PicPholio

bruin zandoogje

Dankzij mijn collega bloggers leer ik zoveel!

Zo kijk ik dankzij Sjoerd met andere ogen naar trafohuisjes en murals, en helpt blogger PicPholio mij beter naar insekten te kijken! Op zijn blog plaatst hij onder andere prachtige foto’s van insekten en dergelijke.

Dus wie schetst mijn opwinding toen ik een foto tegenkwam op zijn blog van een vlinder die ik ook bij ons in de tuin heb gezien! Sterker nog, ik had zelfs een halfslachtige poging ondernomen om de vlinder op de foto te zetten.

Hallo Bruin Zandoogje!

Dankzij PicPholio weet ik nu hoe dit vlindertje heet.

Het luistert naar de leuke naam Bruin Zandoogje!

Bovenaan deze post zie je mijn poging het Bruine Zandoogje vast te leggen op de gevoelige plaat.

Maar om hem goed te zien zou ik even doorklikken naar de foto van PicPholio!

Wat leer jij zoal van bloggers?

Similar Posts

9 Comments

  1. Dat is lastig te zeggen, je neemt overal wel wat van mee. Natuur bij Afanja, muziek bij Logbankje, statistiek bij Ximaar, en voor je het weet heb je mijn hele leeslijst…

  2. Heel veel over de natuur natuurlijk maar ook dingen die ergens zijn. Volgens mij heb ik de Mozesbrug van een blog bijvoorbeeld. Het stapelgedicht leerde ik matroosbeek, Rietepietz is kampioen bloggen over kleine dingen.

  3. Vooral de algemene kennis wordt groter. Je steekt overal wel iets op. En doordat ik zelf vroeger vaak aan mijn weblog knutselde (in de web streepje log tijd) heb ik heel wat geleerd over websites maken. Ik houd nu zelfs de website van ons bedrijf bij. Er is niemand anders die dat kan, dus ik heb mezelf een klein beetje onmisbaar gemaakt :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.