Reacties

Psssst. Zal ik jou een geheimpje vertellen? — 26 reacties

 1. Ik mis de action totaal niet. De laatste keer dat ik er was stonden de nauwe gangpaden vol met klanten en was afstand houden domweg niet mogelijk. Voorlopig blijf ik er nog even weg.

 2. Ik had niet anders verwacht grapjas.
  Maar goed er zijn handige dingen zoals tape en bubbelenveloppen die ik toch maar mooi enorm in voorraad gehaald heb maar toch al een beetje op aan het gaan zijn.

 3. Hahaha! Daar kan ik me NIETS bij voorstellen. Ik kom er hooguit eens per jaar en vind de winkel een drama. Altijd een zootje, ongeïnteresseerd personeel, het ziet zwart van de mensen en ze hebben nooit wat ik zoek.

 4. Ik mis alleen de kringloop en de rommelmarkten. Voordeel van al die gesloten winkels is A dat ik geld overhoud , omdat ik niet in de verleiding kom en B mijn huis loopt niet vol met allerlei spullen die ik eigenlijk helemaal niet nodig heb. Gaat er iets kapot en moet het vervangen worden dan ben ik kritischer over hoeveel het mag kosten en of ik het wel echt nodig heb, helemaal omdat je online moet bestellen en omdat je thuis moet zijn voor het aflevermoment. En dat heeft er al een aantal keer voor gezorgd dat blijkt dat ik sommige dingen helemaal niet mis en dat ik die dus ook maar niet aanschaf.

 5. Dit soort disclaimer zie je wel meer op het internet verschijnen.
  Als de mensen gaan naar Action omdat alles goedkoop is.
  Dus een disclaimer in het Chinees wordt net zo goed gelezen als in het Nederlands. Hans

 6. De Action, nee totaal niet! Ik kom er amper, echter voor mijn werk, daar leven we op, maar gelukkig hoef ik dat niet te doen om daar in te gaan kopen.

  Heel soms, ga ik erheen voor een cadeautje zoeken, maar heel eerlijk? Ik weet niet, anderen lijken er altijd te slagen, ik dus niet. Ik slaag eerder en meer bij de Zeeman of de Big Bazar. Maar ook daar, kom ik amper meer nu ik een wolwinkel heb gevonden.

  X

 7. Tegenwoordig is veel dingen uit China.Als je blokker en Hema gaat komt uit wel eens tegen uit China komt. Ik trek niks van aan. Ik kom daar graag. Maar iets echt nodig hebt. De laatste tijd kwam ik niet. Komt door de stomme corona. Bang..... Fijne dag.

 8. Ik mis KiK winkels. Niet dat ik daar kleding kocht maar vanwege mijn Engelse bulldog.
  Hij is bijna overal allergisch voor maar gek genoeg niet voor de snacks die ze daar verkopen.
  Hij lust ook bijna niks maar wel die snacks en die kusje nergens anders kopen.
  Arm beestje ..ik heb de fabriek maar aangeschreven of ik daar niet kan kopen.
  Hoop dat het dan niet een hele grote doos hoeft te zijn want hij is al 15 .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>