Gebrek aan zelfkennis…

gebrek van zelfkennis

In een vlaag van, wat wel verstandsverbijstering moet zijn geweest, vroeg ik voor Moederdag een zogenoemde diffuser.

Dat is een soort föhn, die belooft dat je er prachtige krullen van krijgt.

Een onbegrijpelijk verzoek.

Gebrek aan zelfkennis

Want ik heb nog nooit in mijn leven een föhn gehad. En hoewel ik grootse plannen dacht te hebben met die diffuser, kwam hij niet eens uit de doos.  Zo’n ding is simpelweg niets voor mij. Gelukkig kan hij geretourneerd worden. Als reden heeft mijn dochter Teuntje ingevuld:

‘Mijn moeder is te gemakzuchtig.’

Leestip

Grijs worden

Similar Posts

15 Comments

  1. Je dochter heeft jouw humor. Ik kan mijn man ook maar niet wijsmaken dat we steeds voorgelogen worden door van alles en nog wat maar zeker ook door reclames. En zijn zijn haar gaan niet teruggroeien op de kale vlaktes, en nee je krijgt geen krullen van bepaalde shampoo hoe hard ze het ook beloven. voor mij hoor die krullen leek hem wel leuk een vrouw met krullen.

  2. Herkenbaar, zo heb ik twee krultangen liggen die ik dus nooit gebruik……gelukkig kom jij op tijd tot bezinning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.