Even wat 'afternoon delight'

Ik houd van humor en zelfspot.

En beide zijn vertegenwoordigd in onderstaand filmpje van Lubach op zondag.

Het is een zogenaamd promo filmpje voor Nederland gericht aan president Trump : )

Het inspireerde onder andere de Denen om zelf ook zo'n filmpje te maken.

Zo lang we nog met z'n allen om dingen kunnen lachen en die delen, is er hoop denk ik.

Wat vind jij van de ontwikkelingen met Trump als president van de VS?

Similar Posts

16 Comments

 1. Ik vind het filmpje erg leuk.
  Ik vind dat Trump een kans moet krijgen. Laat hem maar zien of hij problemen op kan lossen/verbeteren. Ik ben zo klaar met al die alleen maar negatieve berichtgeving over Trump. Obama wordt zo ongeveer heilig verklaard. Maar hj heeft voor veel problemen gezorgd. De nationale schuld is onder Obama verdubbeld. Hij heeft meegewerkt aan een nieuwe koude oorlog met Rusland. De oorlog in Syrie is er omdat Obama een pijpleiding van Rusland niet door Syrie wil. Obama was een groot voorstander van TTIP. Zo even wat voorbeelden.
  Ja, ik houd mijn hart ook vast wat betreft Trump, maar zeker niet meer dan wanneer de Democraten hadden gewonnen.

  1. Ik ben nooit weg geweest van Trump. Hij gaat snel en meedogenloos te werk en ik vraag me af of dit in positieve zin is. Mijn gevoel zegt van niet. Ik mis Obama!

  2. Ik ben het hier ook wel een beetje mee eens. Al vind ik zijn laatste in-reis verbod te ver gaan.
   Verder over het filmpje: Hilarisch! Ik vind het geweldige humor!

  3. Ik ben het totaal niet eens met VeggieMo. De president van een van de meest invloedrijke landen ter wereld moet geen seksist, narcist en racist zijn maar een eerlijke, kundige en verstandige man. Tuurlijk had Obama fouten en heeft hij ook verkeerde beslissingen genomen (trouwens, de republikeinen hadden de meerderheid in de Senaat, vandaar.........) maar hij respecteerde de mensen en de mensen hem!
   Ik hoop dat Nederland op 15 maart een betere keuze maakt en dat we niet met de "Nederlands Trump" opgezadeld worden.

 2. Ik zag het filmpje al eerder.
  Nu ook Duits en Deens filmpje maar deze is het leukst.

  Ik ben bang voor deze onervaren, extreem-denkende president die zich niets aantrekt van diplomatie, gewoontes, enz. Misschien goed in het zakenleven...... Maar niet in het bezit van de nucleaire codes.

 3. Trump gaat tekeer als een olifant in een porseleinwinkel. Als er dingen stuk gaan ligt het niet aan hem, dan is het de schuld van de anderen. Zijn gelieg en manipulatie doet mij denken aan een andere meneer,
  halverwege de vorige eeuw.

 4. Een leuk filmpje, ware het niet dat de situatie in den lande en elders in Europa en de VS om te huilen is. Het gevolg daarvan is dat er mensen gekozen gaan worden als Trump. Hij heeft overigens in een week tijd al meer bereikt dan Obama in acht jaar.
  De geest is uit de fles, ook in Europa.

 5. Als ik zie hoe Trump spreekt over vrouwen, gehandicapten en hoe hij iedereen die het niet met hem eens is de mond wil snoeren. Hoe hij alle moslims over een kam scheert, wat hij over europa en de navo zegt. Hoe impulsief hij twitterberichten de wereld in stuurt, Nee, ik kan me niet voorstellen dat hij een positieve bijdrage zal leveren aan de wereld.
  Ik moest erg lachen om het filmpje bij Lubach op zondag !

 6. Beetje bij beetje begin ik te vrezen dat we richting een wereldoorlog 3 gaan. Deze man is zo ziekelijk narcistisch, dat is gewoon ongehoord. Ik denk dat zelf Napoleon nog jaloers op hem is.
  Het is wel bijzonder om te zien wat het filmpje van Lubach teweeg heeft gebracht. Ik heb zelf de antwoorden van andere landen die ook "second" willen worden bekeken, maar er zijn er maar een paar leuk.

 7. Ik vind hem als leek afzichtwekkend...... narcist...... gestoord.
  Sloot me...... veel US psychiater's en psychologen stellen, in strijd met de regel "geen mens op afstand diagnosticeren"...... toch dat hij niet spoort....... dit i.s.m. de " Goldwater"-rule. Zoek maar op.

 8. Wat vind ik van Trump? Iedereen moet tegenwoordig een mening over alles hebben. Het commentaar wat dan geleverd wordt, doet voorkomen of men afgestudeerd is in dát betreffende vak. Ik heb daar erg veel moeite mee.
  Trump wel of niet, daar heb ik nu nog geen mening bij, omdat ik geen expert in de wereldpolitiek ben, en me niet wens te bemoeien met zaken die ver boven mijn pet gaan. Ik kán er ook niks mee, met commentaar. Door overal en mening over te moeten hebben, steek je veel tijd en energie in zaken waar je verder niks mee kan. Als een mens veel bezig is met zaken waar die niks mee kan, is het gevoel van machteloosheid groter, en daarmee ook de kans op depressie en andere nare zaken.
  Ik beperk me liever tot de wethouder in mijn gemeente, of hij goede zaken voor mijn gemeente doet. En zo niet, dan spreek ik hem of de gemeenteraad erop aan. Daar kan ik meer mee. Dat ligt binnen mijn cirkel van invloed, Trump en wereldpolitiek niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.