Nepboek: Enid Blython Sunshine book van hout

Bij de Xenos verkopen ze nepboeken. Ze zien er uit als boeken, maar het zijn eigenlijk opbergdozen.

Nou heb ik zelf een boekenkast vol met echte boeken, en opbergdozen heb ik eigenlijk niet nodig, maar toch kocht ik bijna dit prachtige 'boek' van Enid Blython:

sunshine book

De cover heeft een prachtig nostalgisch plaatje van spelende kinderen.

Het leuke van nepboeken is dat je ze in je kast kunt zetten, en zo waardevolle dingen goed kunt bewaren. Want zo op het oog lijkt het net een echt boek!

Ik denk dat ik mijn kinderen toch maar eens ga tippen voor Moederdag over Enid Blyton's Sunshine Book!

Heb jij veel boeken in huis? En hoe zit het met nepboeken?

Similar Posts

9 Comments

  1. Ik ben vanmiddag nog bij Xenos geweest:(. Ik heb die nepboeken wel zien staan maar er verder niet naar gekeken... Balen, want het ziet er echt heel leuk uit!! En aangezien Xenos niet heel dicht in mijn buurt zit kom ik er zomaar niet weer.

    1. Ik kwam er vanochtend, maar helaas het Sunshine boek van Enid Blython hadden ze niet meer. Zo komen vrekken te pas! Eerst was ik te zuinig om het te kopen, en nu ben ik te laat...

    2. Dat is erg herkenbaar, overkomt mij ook nogal eens. Dan denk altijd maar zo: Het was niet voor mij bestemd. Ik had het natuurlijk ook niet nodig hé...

    1. Dat had ik inmiddels ook bedacht Nesrin. Ik wilde het boek gaan kopen, en daar dan wat contanten in doen voor noodgevallen. Als bijvoorbeeld alle pinautomaten kapot zijn.

      Maar ze hadden het niet meer : (

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.