Een ezel stoot zich in 't algemeen...

hondenbal... niet twee keer aan dezelfde steen. Maar ik blijkbaar wel.

Het droevige verhaal van de bal die verdween

Nadat de bal van ons hondje Trixie weer eens mysterieus verdwenen was in het groene gras, besloot ik per direct nieuwe ballen te kopen. En dit keer met een back-up versie erbij! Ik speurde op internet, en vond bij AliExpress precies hetzelfde type bal als de groene bal die kwijt was.

Dacht ik.

Maar net als bij de bloembakken die ik kocht bij AliExpress voor ons balkon, bleek het formaat toch wat kleiner dat ik dacht.

Het goede nieuws is dat de groene bal inmiddels weer terecht is.

Similar Posts

15 Comments

  1. Ik bestel eigenlijk niks meer bij Alie want het valt meestal tegen. Pasgeleden een filterset die heel goedkoop was maar die ook onbruikbaar is omdat het te snel afbreekt en ik m'n vriends geduld niet op de proef wil stellen. In de winkels is zoiets kopen ook niks kost allemaal veel en veel meer dan nodig. Kijk eens op zooplus daar is alles voor beestjes goedkoper. (En mocht je aardig vinden dan wil je vast lid worden via mijn link die ik je dan natuurlijk even mail).

    1. Omdat het zo spotgoedkoop is heb ik altijd lage verwachtingen van dingen van Aliexpress. Maar de (te kleine) ballen zijn verder van uitstekende kwaliteit. En ze kostten maar zo'n 2 euro terwijl ze verder online rond de 15 euro waren.

  2. Ik twijfel ook of ik wel eens wat bij Alie bestel. Tot nu toe doe ik het liever bij Nederlandse winkels en heb het geluk dat ik 12 km van de Belgische en 12 km van de Duitse grens af woon. Vanmorgen zijn we even bij DM geweest (drogist) en de FressNapf (dierwinkel) ligt er naast.

  3. ik bestel vaak dingen op Wish,hele leuke dingen die hier niet te koop zijn,en ook heel goedkoop,het duurt meestal wel een paar weken maar dat vind ik geen probleem,ik ben heel geduldig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.