Reacties

Een ezel stoot zich in 't algemeen... — 15 reacties

  1. Ik bestel eigenlijk niks meer bij Alie want het valt meestal tegen. Pasgeleden een filterset die heel goedkoop was maar die ook onbruikbaar is omdat het te snel afbreekt en ik m'n vriends geduld niet op de proef wil stellen. In de winkels is zoiets kopen ook niks kost allemaal veel en veel meer dan nodig. Kijk eens op zooplus daar is alles voor beestjes goedkoper. (En mocht je aardig vinden dan wil je vast lid worden via mijn link die ik je dan natuurlijk even mail).

    • Omdat het zo spotgoedkoop is heb ik altijd lage verwachtingen van dingen van Aliexpress. Maar de (te kleine) ballen zijn verder van uitstekende kwaliteit. En ze kostten maar zo'n 2 euro terwijl ze verder online rond de 15 euro waren.

  2. Ik twijfel ook of ik wel eens wat bij Alie bestel. Tot nu toe doe ik het liever bij Nederlandse winkels en heb het geluk dat ik 12 km van de Belgische en 12 km van de Duitse grens af woon. Vanmorgen zijn we even bij DM geweest (drogist) en de FressNapf (dierwinkel) ligt er naast.

  3. ik bestel vaak dingen op Wish,hele leuke dingen die hier niet te koop zijn,en ook heel goedkoop,het duurt meestal wel een paar weken maar dat vind ik geen probleem,ik ben heel geduldig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder