Druk met buiten zitten

Screen Shot 2018 04 07 at 13.18.14

Gezien het grillige Nederlandse weer voel ik me verplicht om bij de eerste de beste zonnestralen zoveel mogelijk kleding af te gooien, en naar buiten te rennen.

Het is wel weer een extra ding op mijn agenda, maar ja.

Wat moet dat moet.

Wat doe jij in dit eerste mooie voorjaarsweekend?

Similar Posts

17 Comments

 1. gisteren een rouwdienst en vandaag (uitzonderlijk op een zaterdag) een doopdienst, vanmiddag/ vanavond het doopfeest, al zullen we wel niet heel lang blijven want mijn man heeft morgen weer gewoon dienst. En omdat er geen koster meer is doen wij steeds meer meer zelf (denk aan kopieen maken, stoelen neerzetten, kleden verwisselen enz. ) en ook dat kost tijd

 2. Ik zat heel even in het zonnetje in een speeltuin. Daarna wandelden we over een Oosterschelde strand.De kinderen waren er helemaal dol van haha dal leken wel een stel dolle veulens

  Dus… weinig gezeten, maar veel genoten ????

 3. Het grasveld gemaaid en kalk gestrooid (grasveld van zo’n 1500 m2)
  20 kruiwagens aarde verplaatst (dat waren heen en terug samen 4000 stappen)
  Buiten koffie gedronken en gegeten en de hele dag genoten van het heerlijke weer!

 4. Haha ja dat is echt zo, ‘geniet ervan zo lang het nog kan’ moet je hier qua weer echt vrij letterlijk opvatten. Hopelijk heb je een fijne dag gehad!

 5. Heerlijk zo hoort het ook. Goed insmeren en genieten van de buitenlucht. Vandaag in Limburg op vakantiepark bij familie geweest en morgen met de kids naar de Avonteurenboerderij.nl Genieten zolang het kan!

 6. Heel herkenbaar ik denk dat half nederland zo zijn planning heeft voor de eerste mooie dag van het seizoen. Wij zijn lekker wezen zwieren en s’avonds wezen bbqen aan de lek. Heerlijk genoten van het weer!

 7. Ik heb van dit weekend gebruik gemaakt om mijn terras weer een beetje zomer proof te maken en plaats te maken voor nieuwe plantjes! Heerlijk!

 8. Ik ‘moest’ heel veel van mijzelf. Maar ik heb toch echt losgelaten. Dus heb ik gekozen voor quality time met kind (buiten), een hot bikram yoga les in de sportschool en heel veel dus niet gedaan.

 9. Prachtig weer he! hier genieten we er ook volop van. vooral de kinderen spelen massaal buiten en zijn niet naar binnen te krijgen. Heerlijk om ze zo bezig te zien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.