Dove Shower Foam Action: zacht voor je huid?

Dove Shower Foam Action

Een tijdje terug kocht ik bij de Action een flesje Dove Shower Foam, met zo’n handige pompje. Het voordeel van flessen met een pompje is dat ze hygiënisch zijn én het product blijkt goed afgesloten.

Ik was dus erg ingenomen met mijn vondst.

Dove Shower Foam in de praktijk

Het idee van doucheschuim is dat je er schoner van wordt, en dat het je huid verzorgd. Maar in de praktijk is dat helaas niet altijd het geval. Sterker nog, elke dag douchen wordt zelfs afgeraden. Dat is eigenlijk niet goed voor je huid. Maar aangezien ik elke ochtend ga hardlopen, voelt ‘niet douchen’ echt niet fris. Vandaar dat ik er extra oplet dat ik doucheschuim gebruik die zacht is voor de huid.

De Dove Shower Foam van de Action viel me echter erg tegen.

Similar Posts

18 Comments

 1. Dove is een bekend merk voor verzorgingsproducten.
  Na het hardlopen lijkt me een douche wel zo prettig, maar ook verstandig.
  Je man noemde je al een ‘stinkie’. LOL Hans

 2. Groot gelijk hoor, dat je dan elke ochtend even onder de douche springt. Ik ga ook vrijwel elke dag, want ja, ik word geregeld badend in het zweet wakker. Niets zo smerig als dan zonder te douchen de dag starten…

 3. Niets is fijner dan een lekkere [nu] warme douche .Al die mooie reclame klopt niet want ik heb enorm veel douche gels .Niet een van de velen geeft mij een goed gevoel dat het mijn huid verzorgd .Ik vind het onzin dat het je huid zou verzorgen want het spoelt regelrecht het putje in .Maar het is fijn als het lekker ruikt !!

 4. Ik heb echt een superhekel aan Dove gekregen. Dit kreeg ik zelf vaak toen ik nog van kop tot teen onder t eczeem zat en vond t luchtje niet lekker. Daarnaast ruikt t in de verzorgingshuis met oudjes ook altijd naar Dove…brrrr en zo oud wil ik me nog niet voelen😉

 5. Voor Moederdag kreeg ik de Dove-variant van m’n dochter cadeau. Ik weet niet zo goed wat ik ervan moet vinden. Lief bedoeld, hoor, maar het geeft me zo’n oud gevoel. Alsof ik geen fles badschuim meer kan vasthouden (-:

 6. Als ik al Dove gebruik, is het in de vorm van een stuk zeep. Ik probeer de plastiek te bannen. Misschien een tip: gewoon een stuk zeep? ;-)

 7. Ik gebruik ook Dove in de vorm van zeep (anders gezegd “cream bar”). Het gaat veel langer mee dan de vloeibare versie in de fles. Dagelijks douchen doe ik ook; zolang het water niet heet is droogt mijn huid niet uit.

 8. Gewoon lekker douchen zonder zeep en zo.
  Koud afdouchen.
  Voor mij goede verzorgende crème, assortiment wisselt nog wel eens.
  Maar onder de douche zelf gebruik ik niet veel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.