Mijn dochter op Dutch Comic Con

Dankzij mijn kinderen hoor en leer ik nog eens wat.

Dutch Comic Con

Zo maakte ik kennis met Dutch Comic Con. Dat is een evenement dat gericht is op comics, films, cartoons en games. Batman loopt er bijvoorbeeld rond, maar ook acteurs uit de serie The Walking Dead en Game of Thrones. Zelf ben ik er niet naar toe geweest, maar mijn jongste dochter wel.

Ik vind het wel grappig dat volwassenen en tieners zich verkleden voor zoiets.

Mijn dochter is van te voren drie zaterdagen druk bezig geweest om de witte jas te naaien die ze aan heeft. Ze ging onder andere op de foto met die doodenge clown uit Stephen King's film 'It' en met Iron Man!

comic con
Met de enge clown uit It
iron man
Met Iron Man
comic con
En als er geen echte is, ga je gewoon met kartonnen versie op de foto!

Kende jij Dutch Comic Con? En is er iemand waarmee jij graag op de foto zou willen?

 

Similar Posts

22 Comments

 1. Ik hoop dat dit evenement er volgend jaar ook is!
  Wat ontzettend leuk dat jouw dochter er heen is gegaan en zo te zien had ze een leuke dag. :)
  Ik zou graag met Daryl van The Walking Dead op de foto willen. *fangirl-momentje*

 2. Wat leuk dat ze haar eigen outfit heeft gemaakt! Ik kende Dutch Comic Con wel, een vriend van mij is er geweest. Persoonlijk is het niet mijn ding.

 3. Allereerst leuke foto!s

  Heb wel gehoord van dit evenement.

  Zou er ook best eens heen willen.

  En een gekke foto willen maken.

  Fijn dat je dochter zo creatief is altijd handig als jezelf kleing kunt maken
  Fijne dag ,Hier volop zon .en sterke wind .
  Maar de wind houd de regen weg

 4. Ons kind is ook dol op Cosplay en heeft meerdere conventies meegemaakt.
  Jullie dochter = Clara Oswald?

 5. Ik heb geen tieners meer, maar erg leuk om te zien, en zeker ook handig om kinderen te stimuleren zelf dingen te maken, in dit geval kleding dus.
  Knap gedaan van de jongedame!

  Groet,Greet

 6. Wij waren in Londen bij LonCon (iets groter dan in de jaarbeurs in Utrecht, en ook iets meer gericht op science fiction). Wij gingen niet verkleed (of 'cosplay', zoals dat ook wel genoemd wordt). Maar er liep een Doctor Who-fan rond die sprekend op David Tennant leek. Ik was heel even in de verleiding, maar nee. Ik ben niet met hem op de foto gegaan voor de Tardis.
  ... Ik ben oud genoeg om de moeder te zijn van jouw jongste dochter en dit is mij niet onbekend. Nederlands conventions waren meestal heel erg amateuristisch, maar ik heb begrepen dat het dit jaar een stuk beter was, Dus wie weet zijn wij er de volgende keer bij.
  Dit is niet echt typisch iets voor alleen tieners, als je dat soms denkt :) Voldoende volwassenen die hier heen gaan.

  1. Nee, dat heb ik inmiddels ook begrepen van mijn dochter Daenelia. Er zijn ook veel volwassenen. Eigenlijk wel leuk dat er zo'n soort verkleedfeestje is voor volwassenen : )

 7. Wat leuk zeg!! Nee ik ken het verder niet, ze ziet er leuk uit knap dat ze haar jas zelf gemaakt heeft. Lekker creatief hoor!! Mooie meid trouwens!

 8. Lekker fris en hygiënisch vind ik zeker. Ik was altijd al en het wordt ook zo geleerd vroeger. Ik snap ook niet echt dat mensen dat niet eerst doen.

 9. Ik ken wel wat mensen die er ook heen waren. Ik zie het mezelf niet zo snel doen, maar vind het wel tof dat er mensen zijn die zo graag in de rol van een ander kruipen.

 10. Wat een leuke dochter!
  Ze heeft wel humor, dat is te zien.

  Ik kende het Comic Con niet. Hoera voor kinderen, zo leer ik nog eens wat. Zo wist ik niet welke muziek Katy Perry maakte, maar nu weet ik het wel. En leerde ik de youtube filmpjes van Meisje Djamilla kennen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.