Dit dekbedovertrek begrijp ik niet

Screenshot 2022 10 20 at 15.53.53

Toen ik bij SNURK een mooi dekbedovertrek van biologisch katoen mocht uitzoeken, kwam ik er een paar tegen die mij erg verwonderden. Zoals het dekbedovertrek hierboven. Want:

‘Waarom zou iemand een dekbedovertrek willen waarop het lijkt alsof iemand er slordig een bh op heeft laten liggen?’

Ze hebben ook een versie waarop iemand slordig zijn boxershorts heeft laten liggen. En omdat ze echt heel goed zijn met levensechte fotoprints bij SNURK lijkt het echt net alsof er een bh op het bed rondslingert.

Rondslingerende bh: levensecht!

white bra rgb 2804 1280x1280@2x

En dan ben ik niet eens een enorme netheids freak!

Andere dekbedovertrekken die ik op een andere manier ‘lastig’ vind, zijn dekbedhoezen met streepjes of blokken. Die liggen bij mij altijd ‘scheef’. Als je zo’n hoes niet heel recht over het dekbedovertrek krijgt, wordt dat door strepen en blokken meteen zo zichtbaar.

Leestip: Dekbedden luchten.

Wat is jouw favoriete patroon dekbedovertrek?

Similar Posts

24 Comments

 1. Whahahaha, hopelijk is de andere kant van de hoes effen, zodat je over een jaar – als de lol er vanaf is – de andere kant nog kunt gebruiken.

  Dit doet me denken aan berichtjes die ik wel eens zie over mensen die onwetend verkeerde aankopen doen via AliBaba of Amazon. Dan denken ze dat ze een perzisch tapijt hebben gekocht, maar dit blijkt eentje voor een poppenhuis. (size matters) En er was ook iemand die een kussenovertrek had gekocht. Hij dacht dat de slapende vrouw op de foto van de advertentie een model was, maar hij kreeg exact een hoofdkussen met een slapende vrouw erop :-))

 2. Ik hou van ruiten en stippen.. Van een welkom cadeau bij de Plus kreeg ik 2x met tussenjaren een dekbedovertrek. Beiden ruit en lichte beige grijze kleuren, behang van de kringloop is in dezelfde kleuren. Het zijn hele fijne dekbedhoezen beide

 3. Een effen hoes vind ik mooi, maar heb ook een leuke gebloemde van ikea.En een subtiel wit/beige geruite, ook mooi.

 4. Ik slaap al van kindsafaan onder een laken en wollen deken.
  Dus een dekbedhoes, kom ik alleen tegen als ik ergens buiten de deur verblijf.
  Toen ik nog reisde voor mijn werk, kwam ik regelmatig in de wat duurdere hotels. Daar hadden ze dan vaak een dekbedhoes van een zeer zware kwaliteit katoen met verticale strepen er ingeweven. Dat vind ik nog steeds mooi.

 5. Oh dat is maf! Hahahaha.
  Net als Anita hoop ik dat de andere kant effen is, voor als (inderdaad) de lol eraf is.

  Hier koopt de man altijd de dekbedhoezen. Nu hebben we 3 dekbedhoezen: 1 grijze met zwarte vlekken, een grijze met een groot luipaard en 1 met een fotoprint WWII tank erop. Ik vind het best.
  Onze matrashoezen zijn van jersey, dat is echt superfijn in de zomer én in de winter.

 6. Het ziet er heel echt uit, maar ik zou het ook nóóit kopen. Ik heb het liefst rondjes of iets anders terugkerends als patroon. Toevallig heb ik nu een paar dekbedhoezen met strepen en ik herken wel dat die altijd net niet helemaal recht liggen.

 7. Ik hou wel van prints. Wel kijk ik altijd na dat de kleuren bij de inrichting van mijn slaapkamer passen. En als het kan, koop ik altijd een extra setje voor de kussens.

 8. Ik hou van 100 procent katoen. Niks anders. Hoes moet wel lekker voelen. bh slingert er nooit. Ik hang netjes op. Kleuren van hoes hou ik meer van bloemen. Iets vrolijks. Fijne dag.

 9. Had er eens ene ontvangen van een vriendin met schaapjes omdat ik had verteld dat ik zo slecht in kon slapen maar ook de schaapjes tellen hielp niet hoor. Heb eekhoorns dekbed overtrekken en van katoen. Ben iet zo van effen maar dat er een bh daar op lag is niet echt netjes maar het gaf je wel weer een mooie foto toch? En je ook een idee om over te schrijven.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.