Reacties

Dit dekbedovertrek begrijp ik niet — 24 reacties

 1. Whahahaha, hopelijk is de andere kant van de hoes effen, zodat je over een jaar - als de lol er vanaf is - de andere kant nog kunt gebruiken.

  Dit doet me denken aan berichtjes die ik wel eens zie over mensen die onwetend verkeerde aankopen doen via AliBaba of Amazon. Dan denken ze dat ze een perzisch tapijt hebben gekocht, maar dit blijkt eentje voor een poppenhuis. (size matters) En er was ook iemand die een kussenovertrek had gekocht. Hij dacht dat de slapende vrouw op de foto van de advertentie een model was, maar hij kreeg exact een hoofdkussen met een slapende vrouw erop :-))

 2. Ik hou van ruiten en stippen.. Van een welkom cadeau bij de Plus kreeg ik 2x met tussenjaren een dekbedovertrek. Beiden ruit en lichte beige grijze kleuren, behang van de kringloop is in dezelfde kleuren. Het zijn hele fijne dekbedhoezen beide

 3. Ik slaap al van kindsafaan onder een laken en wollen deken.
  Dus een dekbedhoes, kom ik alleen tegen als ik ergens buiten de deur verblijf.
  Toen ik nog reisde voor mijn werk, kwam ik regelmatig in de wat duurdere hotels. Daar hadden ze dan vaak een dekbedhoes van een zeer zware kwaliteit katoen met verticale strepen er ingeweven. Dat vind ik nog steeds mooi.

 4. Oh dat is maf! Hahahaha.
  Net als Anita hoop ik dat de andere kant effen is, voor als (inderdaad) de lol eraf is.

  Hier koopt de man altijd de dekbedhoezen. Nu hebben we 3 dekbedhoezen: 1 grijze met zwarte vlekken, een grijze met een groot luipaard en 1 met een fotoprint WWII tank erop. Ik vind het best.
  Onze matrashoezen zijn van jersey, dat is echt superfijn in de zomer én in de winter.

 5. Het ziet er heel echt uit, maar ik zou het ook nóóit kopen. Ik heb het liefst rondjes of iets anders terugkerends als patroon. Toevallig heb ik nu een paar dekbedhoezen met strepen en ik herken wel dat die altijd net niet helemaal recht liggen.

 6. Ik hou van 100 procent katoen. Niks anders. Hoes moet wel lekker voelen. bh slingert er nooit. Ik hang netjes op. Kleuren van hoes hou ik meer van bloemen. Iets vrolijks. Fijne dag.

 7. Had er eens ene ontvangen van een vriendin met schaapjes omdat ik had verteld dat ik zo slecht in kon slapen maar ook de schaapjes tellen hielp niet hoor. Heb eekhoorns dekbed overtrekken en van katoen. Ben iet zo van effen maar dat er een bh daar op lag is niet echt netjes maar het gaf je wel weer een mooie foto toch? En je ook een idee om over te schrijven.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder