Reacties

Diploma uitreiking 2020 — 23 reacties

 1. Ja, geslaagd zijn is altijd een bijzondere aangelegenheid.
  Als je jong bent is het een feest, later komen er minder slingers aan te pas.
  Maar gelukkig wel een beloning. Hans

 2. Wat jammer dat het op deze manier moet. Op de middelbare school van jongste neef hadden ze er, ondanks de 1 1/2 meter afstand, toch een leuk en feestelijk gebeuren van gemaakt!

 3. Jeetje, wat ontzettend onpersoonlijk. Ik snap dat het niet anders kan, maar dit is toch niet hoe je je diploma in ontvangst wil nemen. Ik ben ook erg benieuwd naar die QR codes....

 4. Heel bijzonder allemaal! Ik was eerst jaloers dat dit niet in mijn schooltijd was maar achteraf ben ik blij, alles moeten inhalen en leuke dingen missen, zoals het hoort. Laatste schooldag, muscial, of zoiets als een diploma uitreiking! Lijkt me heel raar als het een keer anders gaat

 5. Hier twee kinderen die de diploma uitreiking hadden. Beiden gewoon op school in de aula. Bij dochter beetje jammer dat er 25 groepen waren die zo hun diploma kregen(drie dagen lang diplomauitreiking,) waardoor er in haar groep maar een iemand zat die ze echt kende. Van de hele vriendengroep waarmee ze altijd in de aula stond te chillen heeft ze niemand gezien. Dat was dan het Einde van de schooltijd. Jammer dat het zo moest. Jongste zat op een kleine school waardoor hij wel meer leerlingen kende en na de diplomauitreiking ook wel wat kon kletsen.

 6. En als je nu, om welke reden dan ook, geen auto hebt?
  Mag je dan niet komen?
  Of moet je dan tussen de dampende uitlaatgassen van de (andere) auto's staan?
  En iedereen een pen geven?
  Als je dan echt zorgvuldig te werk wilt gaan dan moet je iedereen een pen van thuis laten meenemen!

 7. De diploma-uitreiking van middelste zoon is een dag verschoven naar 1 juli en kon dus in een grote ruimte in school plaatsvinden. Per geslaagde maximaal drie gasten die bij hun sta-tafel moesten blijven. Feestelijke versiering, terugblikken en een uitgebreid verhaal van de leraar Nederlands waarin ze allemaal een rol hadden. Een officiële fotograaf, die elke jongere ook apart op de foto heeft gezet. Ik vond het goed geslaagd en onze zoon ook!

 8. Phoe, deze is wel héél bijzonder ja. Het komt op mij een beetje onpersoonlijk over. Ik zou toch denken dat er beter manieren te verzinnen zijn. Zéker nu scholieren onderling geen afstand meer hoeven te houden.

 9. Bij mijn neef ging het ook zo. Ik kon thuis via een livestream mee kijken. Toch was het echt leuk! Er heerste echt een feestelijke stemming en mijn neef heeft er van genoten!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>