De week van de waarheid + Linkparty!

Spam je blog

Deze week is de week van de waarheid.

Deze week zal namelijk moeten blijken of de ‘gedeeltelijke lockdown’ die inging op 15 oktober, voldoende effect heeft op het aantal corona besmettingen.

Gaat het aantal besmettingen dalen, of blijven ze stijgen zoals de afgelopen week?

Het is net alsof je de uitslag krijgt van lastig proefwerk. Hebben we het voldoende gedaan, of wordt het een onvoldoende?

Beslissing nemen op basis van feiten. En die weten we volgende week pas.

De roep om een volledige lockdown werd deze week steeds luider. Maar op vrijdagmiddag zei premier Rutte tijdens de wekelijkse persconferentie dat hij zich wil baseren op feiten voor zo’n ingrijpende beslissing. En het is heel simpel volgens Rutte:

‘Die feiten zijn nog niet bekend.’

Waar het op neerkomt is dus eigenlijk dat we een ongeduldig volkje zijn. Als we niet snel resultaat zien, dan willen we alvast wat anders proberen. Maar als je de effecten van je eerste poging nog niet kent is dat wellicht inderdaad wat voorbarig.

Screen Shot 2020 10 24 at 11.01.19

En nu over naar de nieuwe linkparty!

Maar eerst: welke blogpost werd vorige week het meest gelezen?

De populairste post van de Zondag Linkparty week 43 + de nummers 2 en 3!

De post waarop het meest geklikt werd in week 43, was de post Corona: opnieuw in lockdown van het blog Zo simpel is dan geluk.

corona

 • Op nummer 2 staat de post: 2020, Week 41: De week waarin er zoveel gebeurt dat ik geen goede titel kan verzinnen van het blog Anne Ermens.
 • Op nummer 3 staat de post Hoe doet onze gevoelige dochter het in groep 3 van het blog Inge beleeft.

Ben je nieuwsgierig naar deze posts? Je vindt ze in de linkparty van vorige week.

Linkparty week 44 van 2020: spam nu jouw blogpost!

Klik op de blauwe knop met de tekst Add Link en voeg de blogpost toe die je wilt delen! Let op: plaats de link naar je blogpost, niet de algemene link naar je blog, want dan kun je niet kans maken op de nummer 1 plek.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Deel deze leuke linkparty met anderen!

Vind je deze blog hop een leuk idee? Dan kun je hem heel eenvoudig delen op je blog. Kopieer en plak de code onder het plaatje en plak hem in een blogpost of in je sidebar!

Huisvlijt

Similar Posts

6 Comments

 1. @Sjoerd…. ~proest~ sorry… de AH ook al trouwens, vrijdagochtend.

  Nu gewoon… tsjah.. ik heb geen idee, wij zijn geen uitgaanders of terras zitters, dus uhm… ja, voor Liefste is zijn werk weg gevallen als geluidsman weer, de feestjes draaien… of het geholpen heeft, ik denk het niet, ik denk dat er veel illegaal is gegaan.. als ik hier al naar het ROC kijk aan de overkant, hoe dicht men op elkaar zit… de jong volwassenen dus… Hard hoofd heb ik.

  X

 2. Hé, wat leuk dat ik op nummer 1 sta!
  Ik ben overigens bang dat het aantal besmettingen nog zeker niet gaat dalen. Als ik zie hoe mensen zich gedragen – gewoon met klachten passen bij corona de winkels ingaan, terwijl je wacht op een testuitslag gewoon op afspraak komen bij de doktersassistente – kan het haast niet anders.

 3. Opvallend dat de ggd net een storing heeft gehad (en mss vandaag ook) en de dagelijkse totale cijfers nu niet door kan geven. In mijn ogen iets te toevallig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.