Reacties

De week van de waarheid + Linkparty! — 6 reacties

  1. @Sjoerd.... ~proest~ sorry... de AH ook al trouwens, vrijdagochtend.

    Nu gewoon... tsjah.. ik heb geen idee, wij zijn geen uitgaanders of terras zitters, dus uhm... ja, voor Liefste is zijn werk weg gevallen als geluidsman weer, de feestjes draaien... of het geholpen heeft, ik denk het niet, ik denk dat er veel illegaal is gegaan.. als ik hier al naar het ROC kijk aan de overkant, hoe dicht men op elkaar zit... de jong volwassenen dus... Hard hoofd heb ik.

    X

  2. Hé, wat leuk dat ik op nummer 1 sta!
    Ik ben overigens bang dat het aantal besmettingen nog zeker niet gaat dalen. Als ik zie hoe mensen zich gedragen - gewoon met klachten passen bij corona de winkels ingaan, terwijl je wacht op een testuitslag gewoon op afspraak komen bij de doktersassistente - kan het haast niet anders.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder