Reacties

De dikkekontbroek — 48 reacties

 1. Zo'n broek had ik ook, eind jaren 80! Zitten heerlijk, lekker hoog in de taille. Al was het de laatste jaren niet meer zo hip. Zo'n broek met bouwvakkersdecollete vind ik niet alleen lelijk maar ook niet lekker zitten. Iets ertussenin dus.

  Wat lijkt je dochter op jou!

 2. Ik draag graag broeken die hoog in de taille sluiten. Al heb ik eens een heupbroek gehad die ik ook heel lekker vond zitten. Als de sluiting ergens halverwege die twee zit, verdraag ik het vaak niet aan mijn buik. Eind jaren tachtig, begin jaren negentig had je deze broeken bij MS mode en dan hadden ze elastiek in de taille. Die zaten super. Zeker als ze net nieuw waren. Het leek wel op een positiebroek en heb ze als zodanig gedragen :-)

 3. Het staat je dochter erg leuk en Koekiemonster staat er heel leuk bij zo :)

  Zelf draag ik liever rokken en jurken. Maar ik heb wel broeken in verschillende modellen en kleuren. Als ik veel last van mijn 'slechte been' heb trek ik weleens een broek met strakke pijpen aan die helpt me dan om al te erge opzwelling tegen te gaan.
  De enige broeken die ik niet heb en nooit draag zijn spijkerbroeken. Daar heb ik totaal geen klik mee. De enige spijkerbroek die ik ooit heb gehad was een Miss Levi's toen ik 12 was.

  • Wat vervelend voor je dat je been zo opspeelt. Wel fijn dat een strakke broek kan helpen. Moet je dan ook niet van die steunkousen aan tegen opzwellen Godelieve?

 4. Oh die! Nee, die vind ik juist niet fijn zitten. Ik heb er 1 gehad en die noemde ik ook mijn big fat mommy jeans. Ik voelde me er echt oud in. haha. Helemaal met het korte haar wat ik nu heb. Je ziet weleens moeders die ineens niks meer om hun kleding of uiterlijk geven nadat ze bevallen zijn en ineens hun haar afknippen. Daar doet het me erg aan denken. Ik sla deze even over.

 5. Oh ze zijn er weer????????? yes ga ik ook eens even zoeken want ik ben hier al jaren naar op zoek de gewone normale spijkerbroek die hoog zit zoals het hoort, zoals in de eighties, hahahaha

  Ik draag van alles, zolang het maar over mijn buik heen kan, eronder zit niet goed namelijk.

  X

 6. Tijd dat die broeken terugkomen! Die lage tailles : ik krijg er wat van. Iedere keer als ik buk, hangt m'n topje er half uit. Met een hoge taille heb je idd een behoorlijke kont, maar dat is snel opgelost met een bovenstuk dat je eroverheen draagt ;)

  • Dat zo'n lage broek niet handig is als je moet bukken daar had ik nog niet aan gedacht. Maar dan is zo'n Mom Jeans inderdaad veel beter. Daarbij krijg je geen blote rug of blote billen.

  • Hippiebroeken vind ik ook leuk. Van die seventies modellen en dan met zo'n leuke flaphoed.

   Dank voor het compliment voor de layout! Dat vind ik fijn om te horen.

 7. Zo grappig dat die hele horde jonge meiden in die broeken loopt. Ik vind het afschuwelijk (bij mezelf), maar juist bij die jonge meiden vind ik het zeker wat hebben. Het staat je dochter super goed, en is weer eens wat anders dan die eeuwige skinny, wat ik juist nog niet leuk vind staan bij die leeftijd.

  • Ja, nu weet je het Fleur. Dit model is het dus. Met een hoge taille en taps toelopende pijpen. In Friends werden ze ook veel gedragen. En zelfs president Obama is er mee gefotografeerd : )

 8. Want een ontzettend leuke foto!

  Ik vind het zo leuk dat al die modellen van 'vroeger' af en toe de revue weer passeren in het huidige modebeeld. Want zo'n hoog in de taille sluitende jeans is natuurlijk typisch jaren '80.

  Ik droeg ze destijds ook heel graag, maar nu ik wat ouder ben (en dus wat 'uitgedijd' ben) prefereer ik een laag in de taille sluitende jeans. Dat zit wat comfortabeler bij het buikje. ;-)

 9. Je dochter lijkt idd sprekend op je, wat leuk om te zien!

  Zelf houd ik niet zo van dit model broek, maar het staat haar wel
  heel erg leuk.

  Ik heb zelf meestal strakke spijkerbroeken aan, en op de heup.
  En m'n meiden hebben dit ook. leuk om te lezen :)

 10. Ik kan ook wel een dikke kontenbroek gebruiken haha, mag wel wat meer zijn hier. Zelf draag ik meestal skinny jeans, met normale taille, die lage tailles vind ik meer voor jonge meiden met een mooie platte buik.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>