De beste wensen voor 2022!

2022

Door mijn hoofd zeuren de eerste regels van een oud poeziealbum versje:

‘Wat zal ik je wensen,

ik weet het haast niet.

Maar zeker geen zorgen, en ook geen verdriet.’

De beste wensen dan maar!

Columnist Thomas Verbogt schreef: ‘Betere wensen dan de beste wensen zijn er niet.’ Dus sluit ik mij graag bij hem aan. Ik wens jullie allemaal de beste wensen voor het nieuwe jaar, dat als een blanco lei voor ons ligt!

Rest de vraag: ‘Wat zíjn de beste wensen?’

Volgens Thomas Verbogt weet je bij de meeste mensen die je het beste toewenst, ‘min of meer wat dat is’.

Wat zijn de beste wensen voor jou?

Similar Posts

22 Comments

  1. Van mij ook De Beste Wensen. In Twente zeiden we vroeger ‘Alles wat wenselijk is’ Ik kreeg dan altijd het gevoel dat je het zelf maar moest invullen, voor een deel is dat nog waar ook.

  2. In dit jaar wat is geboren gaan wellicht ook vele voornemens verloren maar ik wens dat dit jaar een ieder toch zal bekoren. Wens jou en je medemensen veel toe en houd het slechts nu bij ene wens en dat is dat ik veel gezondheid wenst voor elk mens. Maar ook de jouwe zijn heel goed geschreven en is ook belangrijk in dit leven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.