Dat moment waarop je je realiseert dat…

kdrama ongoing
Dat moment waarop je je realiseert dat het Kdrama dat je kijkt ‘ongoing’ is en dat de volgende aflevering dus pas over een week is…

Dat moment waarop je je realiseert dat het Kdrama dat je kijkt ‘ongoing’ is en dat de volgende aflevering dus pas over een week is…

Netflix heeft ons verwend omdat ze van veel series meteen het hele seizoen beschikbaar stellen. Dat leidde tot het fenomeen ‘bingewatchen,’ oftewel een serie in 1 ruk achter elkaar afkijken.

Ik selecteer mijn Kdrama’s altijd op ‘completed’. Dan hoef ik niet te wachten op de volgende aflevering. Maar dit keer had ik blijkbaar niet goed opgelet, met als gevolg dat ik na een cliffhanger mijn nieuwsgierigheid niet kan bevredigen en moet wachten op de volgende aflevering.

Van die snertmomenten

Andere kwalijke momenten zijn:

 • Als je je realiseert dat je kinderen een onverwachte studiedag hebben.
 • Als je je realiseert dat je je boodschappenlijstje bent vergeten.
 • Als je je realiseert dat je dat ene belangrijke mailtje niet beantwoord hebt. Een week geleden…
 • Als er onverwacht bezoek voor de deur staat, en je huis ziet eruit alsof er een orkaan doorheen is geraasd.
 • Als je met een grote stapel boeken in je handen staat en je realiseert dat je je bibliotheekpasje niet bij je hebt.
 • Als je je realiseert dat je de voordeur niet op slot hebt gedaan, en je bent een eind van huis.
 • Als je je realiseert dat je te laat bent met inschrijven voor de mentorgesprekken.
 • Als je de voordeur achter je in het slot laat vallen en je realiseert dat je sleutels nog binnen liggen.
 • Als je bezoek krijgt en je realiseert dat alle koffiefilters op zijn! En je woont op het verlaten platteland, en je man heeft de enige auto mee.
 • Als je thuiskomt van het boodschappen doen en je realiseert dat je het belangrijkste vergeten bent.
 • Als je van de glijbaan gaat in het zwembad en je halverwege realiseert dat daar een meneer zit te genieten van de stroming.
 • Als je je realiseert dat de wc-bril waarop je ging zitten nat was!!! Aargh.
 • Als je je realiseert dat de achterkant van je rok in je onderbroek zat, en dat je zo hebt rondgelopen…
 • Als je je realiseert dat de telefoon gaat. (Ik houd niet van bellen.)
 • Als je je realiseert dat je die verontwaardigde email aan je man per ongeluk aan een zakenrelatie hebt gestuurd vanwege autofill: je typet de eerste letter in, en het emailprogramma vult de rest van het adres in. Waarom beginnen allebei hun namen dan ook met een ‘F’!?!

Welke ‘Als je je realiseert dat…’ momenten heb jij?

Similar Posts

36 Comments

 1. Wat een mooie fotobewerking!
  Het meest flabbergasted was ik toen ik druk bezig was mijn inboedel in de laatste dozen te pakken, de zondag voor de verhuizing….en ik zag de tuindeur openstaan, wat raar, die zat op slot…en ik liep de tuin in om de deur dicht te doen…maar de hele tuindeur was gestolen, eruitgehaald, met hengsel en slot en al eruit geschroefd!
  Je verwacht het niet!
  Overigens was aangifte doen een ramp…elke agent op het bureau lag in een deuk en steeds kwamen er nieuwe agenten naar de balie, om me vervolgens uit te lachen.

  1. Dat verzin je inderdaad toch niet, dat ze gewoon een hele deur stelen! Ik moet wel glimlachen om de reacties van de politie. Hoewel het voor jou natuurlijk niet zo leuk was.

 2. Ik vind het altijd heerlijk om je blog te lezen, je schrijf ze zo duidelijk en grappig en heel vaak herkenaar en behulpzaam en deze is geen verschil lekker luchtig en grappig dank je wel <3

 3. Oh, enorm herkenbaar. Ik had het gister, wilde een pakketje wegbrengen en besefte me dat het PostNL-punt niet meer in die supermarkt zat. Terwijl ik echt aan het einde van mijn latijn was door het sjouwen met zware boodschappen.

 4. vooral die momenten dat ik te laat ben met dingen…zo troostrijk dat anderen dit ook hebben…En wat denk j evan : 3 mensen tegelijk in je chat en dan het verkeerde antwoord sturen?

 5. Vooral die van boodschappen heb ik regelmatig! vorige week zelfs zo erg dat ik 4x in winkel geweest van ik moet dit halen en dan weer thuis komen zonder

 6. Die van Netflix heb ik in ieder geval niet. Ik ben (nog) niet begonnen aan Netflix. Maar misschien gaat dat nog wel gebeuren.

 7. Hahaha… oh wat herkenbaar, vooral boodschappen vergeten, boodschappenlijstje vergeten en nog een paar van die dingen ;)

 8. Och zo herkenbaar!! Zo vaak gebeuren er dit soort dingen… en dan maar ademhalen en doorgaan. Even erbij stil staan, maar weer door. Al is dat soms wat lastig.

 9. Oei, als ADD-er heb ik heeeeel veel zo’n momentjes, haha :-D
  En met deze: Als je je realiseert dat je kinderen een onverwachte studiedag hebben. Bedoel je waarschijnlijk als je op het laatste moment realiseert dat je kind een studiedag heeft wat je zelf vergeten bent :p

 10. Sommige zijn erg herkenbaar! Ik heb het vaak dat als je denkt dat je eindelijk kan relaxen tot je je realiseert dat je nog 20 dingen moet doen.

 11. Dat outfill probleem heb ik ook wel eens last van. Kan ook lastig uitpakken als een klaagmail stuurt naar een organisatie en die bij de verkeerdere terecht komt. Oeps!

 12. Heb stiekem wel een beetje gelachen om het lijstje. Zulke dingen overkomen mij ook. Het momentje van vandaag.. dat ik de afwasmachine net ingepakt heb en mijn zoon met zijn broodtrommel aankomt zetten.. aargggh dat had er dus nog makkelijk bij ingepast.

 13. sommige dingen zijn echt herkenbaar en ja ook heel irritant haha
  ik ben als de dood dat ik mijn sleutels in huis zou vergeten, want op zo’n moment heb ik vaak ook mijn gsm niet bij de hand. Daar sta je dan

  liefs
  Karlien

  1. Ja, ik heb echt een keer in mijn eigen huis moeten inbreken omdat de sleutels nog binnen lagen. Ik heb mezelf toen via het keukenraam naar binnengewurmd.

 14. “Als je je realiseert dat de achterkant van je rok in je onderbroek zat, en dat je zo hebt rondgelopen…”

  Ik draag sinds 2 zomers rokken en ik heb deze fout al zo belachelijk vaak gemaakt, te gênant gewoon :’-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.