Reacties

Dat moment waarop je je realiseert dat... — 36 reacties

 1. Wat een mooie fotobewerking!
  Het meest flabbergasted was ik toen ik druk bezig was mijn inboedel in de laatste dozen te pakken, de zondag voor de verhuizing....en ik zag de tuindeur openstaan, wat raar, die zat op slot...en ik liep de tuin in om de deur dicht te doen...maar de hele tuindeur was gestolen, eruitgehaald, met hengsel en slot en al eruit geschroefd!
  Je verwacht het niet!
  Overigens was aangifte doen een ramp...elke agent op het bureau lag in een deuk en steeds kwamen er nieuwe agenten naar de balie, om me vervolgens uit te lachen.

  • Dat verzin je inderdaad toch niet, dat ze gewoon een hele deur stelen! Ik moet wel glimlachen om de reacties van de politie. Hoewel het voor jou natuurlijk niet zo leuk was.

 2. Oh, enorm herkenbaar. Ik had het gister, wilde een pakketje wegbrengen en besefte me dat het PostNL-punt niet meer in die supermarkt zat. Terwijl ik echt aan het einde van mijn latijn was door het sjouwen met zware boodschappen.

 3. Och zo herkenbaar!! Zo vaak gebeuren er dit soort dingen... en dan maar ademhalen en doorgaan. Even erbij stil staan, maar weer door. Al is dat soms wat lastig.

 4. Oei, als ADD-er heb ik heeeeel veel zo'n momentjes, haha :-D
  En met deze: Als je je realiseert dat je kinderen een onverwachte studiedag hebben. Bedoel je waarschijnlijk als je op het laatste moment realiseert dat je kind een studiedag heeft wat je zelf vergeten bent :p

 5. Dat outfill probleem heb ik ook wel eens last van. Kan ook lastig uitpakken als een klaagmail stuurt naar een organisatie en die bij de verkeerdere terecht komt. Oeps!

 6. Heb stiekem wel een beetje gelachen om het lijstje. Zulke dingen overkomen mij ook. Het momentje van vandaag.. dat ik de afwasmachine net ingepakt heb en mijn zoon met zijn broodtrommel aankomt zetten.. aargggh dat had er dus nog makkelijk bij ingepast.

 7. sommige dingen zijn echt herkenbaar en ja ook heel irritant haha
  ik ben als de dood dat ik mijn sleutels in huis zou vergeten, want op zo'n moment heb ik vaak ook mijn gsm niet bij de hand. Daar sta je dan

  liefs
  Karlien

  • Ja, ik heb echt een keer in mijn eigen huis moeten inbreken omdat de sleutels nog binnen lagen. Ik heb mezelf toen via het keukenraam naar binnengewurmd.

 8. "Als je je realiseert dat de achterkant van je rok in je onderbroek zat, en dat je zo hebt rondgelopen…"

  Ik draag sinds 2 zomers rokken en ik heb deze fout al zo belachelijk vaak gemaakt, te gênant gewoon :'-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder