Buurtsupermens

Buurtsupermens

Een boek over iemand die heel tevreden is met een baan als supermarktmedewerker, terwijl haar omgeving dat maar raar van haar vindt. Het heet Buurtsupermens.

Dat wilde ik wel lezen!

Mijn review lees je op mijn boekenblog.

Similar Posts

12 Comments

 1. Iemand kan heel gelukkig zijn met zijn werk.
  Een ander kan dat vreemd vinden, maar dat is hun mening.
  Ze kunnen beter zeggen, dat is fijn voor je. Hans

  1. Helemaal mee eens Hans. Maar in dit boek is dat helaas niet het geval. Daar wordt de hoofdpersoon echt 'raar' gevonden omdat ze op haar leeftijd nog in een supermarkt werkt. Zeker omdat ze ook nog eens hoogopgeleid is.

   Ik weet niet of dat specifiek voor Japan is of ook voor Nederland geldt.

 2. Ja dar vindt ik ook hans:) ben eens een keer blij met wat een ander doet ipv commentaar leveren. , een vriendin van mij heeft een geestelijke beperking , werkt ook in een winkel en is helemaal gelukkig met dat werk, Het is zo fijn om haar glinsterende vrolijke ogen te zien stralen ... :)

 3. Je moet het werk doen waar je tevreden en gelukkig van wordt. Het maak niet uit of je hoger opgeleid bent. Ik heb behoorlijke opleidingen, maar ik ben op de werkvloer blijven hangen, dat vind ik leuk......soms zijn mensen verbaasd als ze horen hoeveel opleiding heb. Ik denk zelf dat ik hogerop met meer hoofdpijn naar mijn werk was gegaan. Ik denk zelfs dat wanneer ik meer geld verdiend had, in een baan waar ik me minder prettig ingevoeld had, dat er ook meer geld uitgegaan was.

  1. Precies Ria! Ik kan me goed voorstellen dat je dan liever op een bepaalde plek blijft waar je het naar je zin hebt dan opklimmen alleen maar vanwege je opleiding.

 4. Lijkt me best een leuk boek om een keer te lezen. Stom dat iedereen maar een mening heeft over wat een ander zou 'moeten'.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.