Reacties

Buiten de gebaande paden — 14 reacties

 1. Ik ben nu wel enorm benieuwd of het een leuk pad was om te volgen en of je in de buurt uit bent gekomen waar je ook wilde zijn?
  Ik vind het heerlijk om vreemde wegen te nemen en te zien waar ik uit kom, soms moet je dan helaas terug omdat het wel erg ver om is of onbegaanbaar wordt maar ook af en toe kom ik op plaatsen waar ik opeens Nederland wel erg mooi vind. Laatst was ik met de auto en wilde ik geen verkeerslichten meer tegen komen en het is me inderdaad gelukt om zo thuis te komen maar je komt wel op de meest vreemde wegjes uit heerlijk.

  • Het was een superleuk pad, maar het bracht me heel ergens anders dan waar ik wilde. Dus het bracht me ook een portie angstzweet en stress. Voordeel: ik liep veel sneller dan normaal ; )

 2. Haha ik heb ook totaal geen richtingsgevoel. Ik zie het leven maar als één groot avontuur, want ik kom regelmatig op plekken die ik niet kende of waar ik nog nooit ben geweest, gewoon omdat ik geen idee heb hoe ik ook alweer moest lopen of rijden... XD

 3. Waarom niet met je man samen naar de Lidl was gegaan, was mijn eerste gedachte...

  Zelf heb ik zoveel gewandeld, zowel alleen als met de kinderen, al dan niet met een routebeschrijving of kaart, dat ik inmiddels een vrij goed oriëntatie-gevoel heb.

  Buiten gebaande paden durven gaan, heeft ook een andere betekenis, namelijk dat je andere levensroutes durft te volgen ;)

  Groetjes Lily

  • Mij zie je niet in een supermarkt in het weekend Lily. Veels te druk. Ik doe alle weekboodschappen netjes op maandagochtend. Mijn man vindt het fijn om naar de Lidl te gaan : )

   De post verwijst inderdaad naar de dubbele betekenis van buiten de gebaande paden durven gaan ; )

  • Oh ja, er gaat echt van alles door mij heen tijdens het hardlopen Mammalien.

   Van de vraag of ik ooit nog weer thuis zal komen, of er in de bosjes een enge wurger zit, waarom ik dit in vredesnaam doe tot wat we die dag zullen eten.

  • Whahaahaha. Die waarom in vredesnaam, daar kan ik me wel in vinden ja. Helaas komt de gedachte bij mij vaak te snel en te dwingend op om echt serieus conditie op te doen of af te vallen...

 4. Ik vind het ook altijd leuk om onbekende weggetjes in te gaan. Hier op Lanzarote kom je dan echt soms op de allermooiste plekjes. Soms ook helemaal niet dan ben je een uur onderweg met slalom weggetjes en dan loopt de weg gewoon dood. ????

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder