Bolletje kruidnoten bij Albert Heijn

bolletje kruidnoten
89 cent voor een zak van 200 gram

Het maakt me even niet meer uit dat mijn bokkenpootjes taai zijn geworden, want er zijn weer kruidnoten! Nu kan ik die weer nemen bij mijn koffie van 10 uur.

Kruidnoten van Kruidvat versus Bolletje kruidnoten Albert Heijn

Meestal koop ik mijn kruidnoten van het huismerk van de Kruidvat. Omdat ik afgelopen maandag geen tijd meer over had om daarnaar toe te gaan, nam ik een zakje kruidnoten van het merk Bolletje mee bij Albert Heijn voor 89 cent.

Maar weet je dat ik het idee heb dat die minder lekker zijn dan de versie van Kruidvat?! En ze waren nota bene nog 44 cent duurder ook : (

De kruidnoten van Kruidvat kosten maar 49 cent, en er zitten er meer in een zak!

kruidnoten kruidvat
45 cent voor 225 gram

De volgende keer dus toch maar weer gewoon naar Kruidvat voor mijn kruidnoten.

N.B. Het bakje waar de kruidnoten in zitten is van de Action. Ik heb geen suikerklontjes in huis helaas, anders had ik die erbij in gedaan, want ik leerde van Marij via de comments dat koekjes en dus vast ook pepernoten daarmee knapperig blijven!

Wat zijn jouw favoriete kruidnoten?

Similar Posts

22 Comments

 1. Jummie; ik heb ze het liefst met een laagje pure chocola erom. Of van die taaie pepernoten waar je kiespijn van krijgt. Maar ja, ik kan niet zo goed één handje nemen, dus ik mag van mezelf als het echt Sinterklaas is één zak kopen en dat is ‘t dan.

 2. Neeeeeeeeeee!

  Ik wil het niet (w)eten. Geheime verslaving en heel moeilijk te weerstaan. Dus daarom. Mag dit eigenlijk pas net voor Sinterklaas, maar de ervaring leert dat dan alles al weg en op is. Nog meer verslaafden in de buurt denk ik :)

 3. Ik woon hemelsbreed nog geen 3 km van de grootste pepernotenfabriek ter wereld. Ik ruik het regelmatig als ik door de stad fiets en de wind deze kant op zit. Ik eet het dus niet zoveel….. ;-)

  Love As always
  Di Mario

 4. Onze favorieten waren lang die van het Kruidvat, tot ze jaren gelezen te donker van smaak waren. Na uitgebreid onderzoek eten we sinsdien die van Bolletje, alhoewel ze wat minder zoet en meer kruidig mogen smaken.

 5. Ik heb ze bij Jumbo gekocht. Ze zijn lekker. Maar ik koop zo weinig pepernoten dat ik niet zou weten welke de lekkerste zijn. Ik zal ze weer eens zelf maken! Dat was best leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.