Reacties

Bolletje kruidnoten bij Albert Heijn — 22 reacties

 1. Jummie; ik heb ze het liefst met een laagje pure chocola erom. Of van die taaie pepernoten waar je kiespijn van krijgt. Maar ja, ik kan niet zo goed één handje nemen, dus ik mag van mezelf als het echt Sinterklaas is één zak kopen en dat is 't dan.

 2. Neeeeeeeeeee!

  Ik wil het niet (w)eten. Geheime verslaving en heel moeilijk te weerstaan. Dus daarom. Mag dit eigenlijk pas net voor Sinterklaas, maar de ervaring leert dat dan alles al weg en op is. Nog meer verslaafden in de buurt denk ik :)

 3. Ik woon hemelsbreed nog geen 3 km van de grootste pepernotenfabriek ter wereld. Ik ruik het regelmatig als ik door de stad fiets en de wind deze kant op zit. Ik eet het dus niet zoveel..... ;-)

  Love As always
  Di Mario

 4. Onze favorieten waren lang die van het Kruidvat, tot ze jaren gelezen te donker van smaak waren. Na uitgebreid onderzoek eten we sinsdien die van Bolletje, alhoewel ze wat minder zoet en meer kruidig mogen smaken.

 5. Ik heb ze bij Jumbo gekocht. Ze zijn lekker. Maar ik koop zo weinig pepernoten dat ik niet zou weten welke de lekkerste zijn. Ik zal ze weer eens zelf maken! Dat was best leuk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder