Bibliotheek, dansles en kerkdienst + Linkparty reminder

versoepelingen

Omdat het aantal corona besmettingen flink blijft dalen door de vaccinaties kunnen de versoepelingen doorgaan.

Weer naar de bibliotheek en dansles!

En dat betekent dat ik zaterdag eindelijk weer zelf boeken kan uitzoeken bij de bibliotheek! Ook heb ik mij opgegeven voor een kerkdienst aanstaande zondag voor maximaal 30 personen bij de Vrijzinnige Gemeente én… mijn man en ik hebben aanstaande zondag voor het eerst in lange tijd weer dansles!

Linkparty reminder

Maar nu eerst de wekelijkse link reminder! Je kunt nog meedoen met de linkparty van deze week. Druk op de blauwe knop met Add link en deel jouw blogpost of ontdek gewoon leuke nieuwe blogs.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Heb jij een favoriete versoepeling?

Similar Posts

14 Comments

  1. Ik moet echt nog even wennen aan de versoepelingen. Maar zooooo geweldig dat de corona gevallen verminderen.

  2. Klinkt heerlijk. Ik ga graag naar de bieb en de bios en aquarobics. Hoop dat het allemaal weer kan. Heb nu een Netflix abo, maar ik kijk zelden.

  3. Leuk hoor! Momenteel doe ik nog niet zo hard mee aan de versoepelingen tot ik bevallen ben. In België kon je gelukkig wel blijven gaan naar de bibliotheek!

  4. Zo fijn dat die dingen weer kunnen! Ik ben vooral heel erg blij dat je weer zonder afspraak kan winkelen. Ik ging vaak even in mijn lunchpauze boodschapjes doen, maar dat was op afspraak geen optie.

  5. Nope. Ik niet. Ik gun het iedereen van harte maar mij persoonlijk maakt het niks uit. Eigenlijk vond ik veel maatregelen wel prettig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.