Beste Fitbit vrienden

fitbit vrienden

Een tijdje terug plaatste ik een oproepje voor mensen met een Fitbit. Als je namelijk ‘vrienden’ wordt via Fitbit kun je elkaars stappen volgen. Dat kan erg motiverend werken.

Maar nu is het volgende het geval:

Mijn hardloophorloge ging stuk. (Zoals zoveel apparatuur hier thuis, maar dit terzijde). Daarom kocht ik van narigheid een Forerunner 35. En die blijkt ook stappen te tellen. Waar ik voorheen tijdens het hardlopen dus met twee horloges rondliep, heb ik er nu nog maar eentje nodig.

Vaarwel Fitbit

Met als gevolg dat ik de Fitbit niet meer draag. Want ik heb nu alles-in-1 in die Forerunner. Ik wilde dit even laten weten, zodat jullie niet denken dat ik mijn been heb gebroken, of ergens in de bosjes lig.

Dank jullie wel!

Dank jullie wel dat jullie Fitbit vrienden met me wilden worden. Dat vond ik superleuk! Helaas kan ik de Forerunner niet met Fitbit verbinden en jullie zo meenemen. Maar mocht je een Forerunner 35 hebben, dan houd ik me aanbevolen op Forerunner vrienden te worden.

Je vindt me hier.

En nogmaals dank!

Similar Posts

4 Comments

  1. Maar het is niet hopelijk mogelijk dat mensen/idioten met rare ideeen je ook kunnen volgen waar je ook bent? Of ben ik te voorzichtig?

  2. Tja, ik dacht over de aanschaf van een fitbit, omdat ik niet allen stappen wil tellen, maar ook fietsen enz.

    Tweeakers reviews is negatief over fitbit. Ik sprak vrouwen die positief waren. Maar dat is meestal als iemand praat over hoe geweldig zijn/haar spullen wel niet zijn.. als je dan ook eenzelfde apparaat hebt en daarover spreekt, worden de eigenaren meestal realistischer,

    Van Forerunner vond ik niet louter positieve berichten. De batterij is ren probleem en fietsbewegingen worden niet geteld. Bovendien is de switch met Windows beroerd, over Apple las ik niets.

    Nu laat ik het maar. Ik schaf niets aan en laat ik het zitten, al had ik wel graag een horloge om gehad. Misschien, ooit, wanneer deze apparaten tien jaar mee gaan enz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.