Reacties

Berichten van Huisvlijt opzeggen — 14 reacties

 1. Ik snap niet zo goed waarom mensen dan een boze e-mail sturen. Ze hebben zich blijkbaar zelf 'geabonneerd' en als je gewoon even verder kijkt dan je neus lang is kunnen ze dat ook zo weer ongedaan maken. Prima natuurlijk als je een e-mail stuurt als je het niet kan vinden, maar waarom dat dan boos moet, dat snap ik niet zo goed.

 2. Bij (bijna) alle nieuwsbrieven staat zo'n afmelden optie, en als je die niet vindt kan je de berichten ook nog als spam markeren,zie je ze ook niet meer. Sneu wel dat die boze mensen dat niet weten, door hun gebrek aan kennis worden ze boos, op de verkeerde, ze zouden boos op zichzelf moeten worden.

 3. Dat kun jij ook helemaal niet, moeten ze zelf doen via wordpress inderdaad, of inderdaad gewoon vanuit de mail, zo simpel.

  Ze hebben zichzelf ooit aangemeld, en moeten dat ook zelf weer afmelden.

  X

 4. Ik heb geen abonnement. Je staat op mijn leeslijst, dat werkt voor mij prima en houdt de mailbox leeg.
  Waar je al niet boos om kunt worden. Waarschijnlijk heb je gelijk wat betreft de frustratie.

 5. Heel verstandig! Ik verstuur nooit zulke mails, mensen worden zelf lid ze kunnen ook zelf uitschrijven. Toen mijn blog verhuisde heb ik 1 mail verstuurd naar alle reageerders van de 2 maanden ervoor en kreeg ik ook zulke mails. Druk gewoon op delete het is maar 1 mail.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder