Berichten van Huisvlijt opzeggen

huisvlijt

Zo nu en dan krijg ik bozige mailtjes van mensen die hun abonnement op Huisvlijt willen opzeggen. Een officiële nieuwsbrief heb ik niet, maar je kunt je inschrijven om bericht te krijgen als er een nieuwe post gepubliceerd wordt. En dat is op Huisvlijt twee keer per dag, wat me altijd doet denken aan de film:

The postman always rings twice.

Maar dit terzijde.

Ik ga meteen voor je aan de slag

Omdat ik zelf ook een hekel heb aan ongewenste berichten doe ik altijd erg mijn best om de verstuurder van zo’n boos mailtje te helpen. Dus ik ga onmiddellijk op zoek naar hun naam in het adressenbestand om het te verwijderen.

Maar weet je?

De verzender staat er nooit tussen!

Op donkere momenten denk ik wel eens dat die boze mailtjes zelf spam zijn… Een soort ‘bloggertje pesten’.

Maar goed, hieronder een korte uitleg hoe je berichten van Huisvlijt kunt opzeggen.

Huisvlijt opzeggen

Berichten in je mailbox opzeggen?

In het bericht in je mailbox staat onderaan een link waarmee je kunt opzeggen. Hieronder screenshots van mogelijke mailtjes van Huisvlijt met een pijl waarop je kunt klikken om op te zeggen:

Of deze versie:

De berichten in je browser opzeggen?

De uitleg voor het uitzetten van notificaties van Huisvlijt in je browser vind je hier.

De volgende keer dat iemand boze mailtjes stuurt over berichten van Huisvlijt, stuur ik ze een bericht met een link naar deze post.

Similar Posts

14 Comments

 1. Ik word niet zomaar boos. En als mensen eerst zich aanmelden, dan kun je toch gewoon vragen als je je wilt afmelden. Dat hoeft toch niet boos.

  Love As Always
  Di mario

 2. Ik snap niet zo goed waarom mensen dan een boze e-mail sturen. Ze hebben zich blijkbaar zelf ‘geabonneerd’ en als je gewoon even verder kijkt dan je neus lang is kunnen ze dat ook zo weer ongedaan maken. Prima natuurlijk als je een e-mail stuurt als je het niet kan vinden, maar waarom dat dan boos moet, dat snap ik niet zo goed.

 3. Bij (bijna) alle nieuwsbrieven staat zo’n afmelden optie, en als je die niet vindt kan je de berichten ook nog als spam markeren,zie je ze ook niet meer. Sneu wel dat die boze mensen dat niet weten, door hun gebrek aan kennis worden ze boos, op de verkeerde, ze zouden boos op zichzelf moeten worden.

 4. Dat kun jij ook helemaal niet, moeten ze zelf doen via wordpress inderdaad, of inderdaad gewoon vanuit de mail, zo simpel.

  Ze hebben zichzelf ooit aangemeld, en moeten dat ook zelf weer afmelden.

  X

 5. Ik denk dat de boosheid voortkomt uit irritatie over een nieuwsbrief die ze niet meer willen, en dat ze niet goed snappen hoe ze hem moeten opzeggen.

  Maar de boze toon vind ik inderdaad niet prettig.

 6. Ik heb geen abonnement. Je staat op mijn leeslijst, dat werkt voor mij prima en houdt de mailbox leeg.
  Waar je al niet boos om kunt worden. Waarschijnlijk heb je gelijk wat betreft de frustratie.

 7. Heel verstandig! Ik verstuur nooit zulke mails, mensen worden zelf lid ze kunnen ook zelf uitschrijven. Toen mijn blog verhuisde heb ik 1 mail verstuurd naar alle reageerders van de 2 maanden ervoor en kreeg ik ook zulke mails. Druk gewoon op delete het is maar 1 mail.

 8. Tjonge. Lijkt me vrij voor de hand liggend. Wel grappig: nemen ze al die moeite om jou te mailen terwijl het met één muisklik geregeld kan zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.