Reacties

Bel jij je moeder om haar te bedanken op je verjaardag? — 16 reacties

 1. Hm, ik zou het maar raar vinden als mijn dochter mij zou bedanken op haar verjaardag. En mijn moeder heeft mij altijd duidelijk gemaakt dat ik haar heel dankbaar moest zijn, want na 2 mislukte zwangerschappen had zij doorgezet om toch een tweede kind te hebben, terwijl mijn vader ervoor koos 1 kind en zijn vrouw-in-leven te hebben.

 2. Ik vind het wel een mooi gebaar, als het tenminste werkelijk gemeend is.
  Dat doet me overigens denken aan mijn schoonmoeder: toen onze kinderen klein waren, bracht ze op hun verjaardag naast een cadeautje voor hun ook altijd een bloemetje voor mij mee. Zo lief vond ik dat!

  • Dat vind ik ook heel lief van je schoondochter. De moeder van mijn man is overleden, maar ik heb haar rol als de vrouw die hem op de wereld had gezet en opgevoed altijd zeker gewaardeerd en gezien.

 3. Ik vind het een fantastisch idee, ik vind dat iedereen dat zou moeten doen,je dankbaarheid uitte naar je moeder toe,alleen wel jammer dat mijn moeder al lang geleden is overleden,vaak is het zo hoe ouder je word je steeds meer gaat realiseren wat je ouders voor je gedaan hebben,als je jong bent sta je daar niet zo bij stil,dus daarom vind ik het een heel mooi gebaar.

 4. Neen, dat doe ik nooit. Ik zou het eigenlijk raar vinden dat onze kinderen mij op hun verjaardag zouden opbellen om mij te bedanken dat ik hen op de wereld gezet heb. Dan zouden ze in feite hun vader ook moeten bedanken op hun verjaardag omdat hij hen verwekt heeft....

 5. Ik uit mijn dankbaarheid en waardering tov mijn moeder door altijd (vaak ten pas en ten onpas) voor haar klaar te staan als ze hulp nodig heeft en dat is dag in dag uit zo al jaren aan een stuk (en hopelijk nog veel jaren)

 6. Ik doe het nooit, maar dat is dan puur omdat ons contact niet goed zit (lees: er is geen contact). Wel vind ik het leuk om telefoontjes te krijgen van mijn schoonmoeder en grootouders, verder gebeurd alles via Social Media of sms.

 7. Ik bel er zelf meestal niet, maar zij mij. Ik vertel er wel altijd dat ik super blij met mijn lieve moeder die jaren lang goed voor me heeft gezorgd. En dat ik er mis nu ik mijn eigen gezin heb. Maar dat snapt ze zelf ook wel natuurlijk <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder