Reacties

Bedorven achterham bij de Albert Heijn — 20 reacties

 1. Ik heb het vaker meegemaakt met vleeswaren van de Albert Heijn. Helaas kom ik er dan vaak op zondag achter en is er geen mogelijkheid om direct terug te gaan.

  Ik koop er maar gewoon geen vleeswaren meer.

 2. Gatsie! Goed dat je terug bent gegaan, het is toch €2,44 + echt niet netjes dat het er ligt. Ik heb het wel eens gehad met kaasdingetjes, die waren al 3 maanden (!!) over datum. Ik zag ze in de winkel liggen en heb ze toen naar zo'n medewerker gebracht. Maar niets geen 'bedankt' ofzo :/

 3. ik ga nooit naar de kassa terug,hoor,want die meisjes boeit dat allemaal niet.Ik steven linea recta naar de klantenservice-balie en praat meestal iets luider dan normaal als ik een klacht heb.Het levert me meestal een ecxuus en een nieuw pakje op,maar daar kan de chocolade natuurlijk niet tegen op...;-)!

 4. Hahahahahahaaaaaaa....en dat kwam door die laatste regel en door het lezen van je vorige blog.
  Floris..........ja, daar ben ik weer, geef je vrouw een doos met Sinterklaaschocolade kado!! En vergeet een mooi verjaardagsgedicht niet!!

  En nu Floris hou ik me koest, want ja, jij bent tenslotte nog ziek.....

 5. Ach ik kocht laatst bij de Spar chocolademelk die volgens de datum nog erg lang mee kon, maar die toch echt al in verregaande staat van ontbinding was. Dat soort dingen kunnen gebeuren, een ienieminie klein gaatje in de folie is er al goed voor. Ach Ah geeft altijd geld terug, ook als je de verpakking al weg hebt gegooid. En mijn Spar gelukkig ook, want je denkt toch niet dat ik zo'n pak in huis laat staan tot de volgende dag.

  Liefs, Haagje

 6. Irritant vind ik dat. Net zoals wanneer ze vergeten je korting eraf te halen. Mag ik mijn 35 cent terug? En dan laten zien dat er echt zo'n plakker op je flesje sap ofzo zat...

  En ja, dan maar chocola inderdaad.... *zucht*

 7. Je hebt wel pech hoor, maar gelukkig heb je je geld terug, ondanks dat je weer helemaal naar AH terug moest.
  Ik heb een tijd gehad dat er ook dikwijls iets niet meer goed was, wat ik had gekocht, natuurlijk ging ik er dan mee terug. Als ik dan de netto-rama binnenliep en de bedrijfsleider zag mij, maakte hij zich snel uit de voeten...daar is ze weer zal hij gedacht hebben whahaha. Maar kom op zeg, je betaald voor iets en verwacht er ook iets goeds voor terug.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder