Reacties

Aparte gewoontes: Ik heb Pakjesangst! — 41 reacties

 1. Haha Nicole, van deze gewoonte heb ik nog nooit gehoord, ik vind hem leuk!!
  Ik heb al jaren de gewoonte wanneer ik wat nieuwe kleding heb gekocht om deze nog een jaar in de kast te laten hangen alvorens ik het ga dragen!

  • Dat is ook een grappige Marrian. En hoe komt dat zo? Is het omdat je bang bent dat je er vlekken in krijgt? Of heeft het ook te maken met voorpret?

 2. Nicole, dat is een grappige gewoonte. Bij mij moeten de pakjes onmiddellijk open. Een rare gewoonte: ik hou van raar eten en maak soms al eens rare dingen.

 3. Voorpret is zeker leuk. Helaas zit er soms wel een uiterlijke terugzenddatum aan een pakje. En ik kan ook gewoon niet wachten dus ik maak het direct open.

 4. Hahaha, dat is maf! Leuk hoor! Ik denk dat ik er ook heel veel heb maar ik zou t zo niet weten! En anders zou ik ze waarschijnlijk niet noemen!????????????????

 5. Pakjes maak ik meteen open! Zeker als ik iets heb besteld want dat moet vaak binnen een vastgestelde tijd terug als het niet goed is of te klein. Pakjes van vriendinnen moeten ook meteen open maar ik wacht wel op een goed moment op de dag, bijvoorbeeld als ik alleen thuis ben of met een bakkie koffie in de zon zit.

 6. Haha, ik wacht ook maar eerder 1 of 2 dagen, en dan ga ik er eens lekker voor zitten. Ik weet meestal wel wat er in zit dus daarom hehgeenb ik geen haast maar toch ben ik wel benieuwd. Meestal een boek, en in geval van kleding wacht ik op pastijd. Ga bijna verlangen naar een pakje ;-)

 7. Hahaa geweldig! Ik zou veeeeeel te nieuwsgierig zijn om te weten wat er in de pakjes zouden zitten! Haha geweldig onderwerp voor een blog :)

 8. Leuk . Bijzonder

  Een slechte gewoonte van mij is dat ik de jaarrekening bijna verzendklaar heb. Ik wacht al 1,5 week om het in het belastingdienst omgeving in te kloppen en te verzenden.

  Ik heb nog tot 1 juni om ook mijn loonheffingen vanaf 1-1-2014 tot nu in te kloppen. Dit is nieuwe info. Ik moet me inlezen. 236 pagina's info van de belastingdienst. Bjaggg.

 9. Haha Nicole ik zou zoiets ook durven doen! Mijn man moet altijd lachen als ik wat koop in de winkel en het dan in de verpakking laat zitten. Ik kan er zo van genieten om te weten dat ik het heb en dat ik het later kan uitpakken op een goed moment. ????

 10. Ik maak pakjes dezelfde dag open

  De krant is bij mij een raar iets
  Heb ik een abonnement stel ik lezen uit
  En krijg ik stapels waar ik niet door kom

  Heb ik geen abonnement wil ik de krant lezen!

 11. Haha dat lukt mij niet hoor. Soms laat ik ze wel dicht omdat ik weet wat er in zit en het nog even verborgen wil houden voor de kinderen ;). Maar ik vind het openmaken veel te leuk om ze zo lang te laten liggen

 12. Halen hier alle pakjes en post op op het postkantoor. Dus terug in de auto moet het meestal wel direct even open.
  Leuke rare gewoonte van je.
  Groet, Wilma

 13. Whaha! Ergens snap ik je voorpret wel maar vind het wel hilarisch. Ik zie het helemaal voor me. Ik heb vast ook een heleboel vreemde gewoontes, zal mijn kinderen eens vragen ;-)

 14. Nou dat zou ik niet kunnen hoor. Bij mij moet alles gelijk open???? tenzij ik natuurlijk in het buitenland ben en het naar mijn postadres gestuurd wordt. Dan moet ik wachten en dan is open maken idd nog leuker want meestal weet ik niet meer wat ik besteld heb.. dus snap het wel!

 15. Dat van die voorpret begrijp ik helemaal :D Maar toch kan ik niet wachten. Als iets geleverd wordt, wordt het ook meteen opengescheurd, -getrokken, verslind :D Ik ben daar veel te nieuwsgierig en ongeduldig voor. Hahaha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder