Reacties

Anton Pieck puzzel: ik heb de rand af! — 23 reacties

 1. O hoi, we zijn puzzeltweelingzusjes. Ik puzzel op precies dezelfde manier;). De rand is al een hele mijlpaal hoor! En een gelukkig 2020 gewenst, met veel puzzelplezier!

 2. Ik heb heel vroeger wel eens gedaan. Het moet wel veel geduld hebben om te doen. Het wel leuk om te doen. Moet wel plek hebben. We wensen je een gelukkig nieuwjaar 2020 en goede gezondheid toe.

 3. Puzzelen, een van de fijnste dingen die ik deed, hoe groter hoe liever.
  Ik maakte ook veel fouten maar gaandeweg lukte het beter. Spannend, en blij bij elk passend stukje. 😃
  Helaas, het voorovergebogen staan en -zitten kostte me bijna mijn rug, dus ben ik gestopt.

 4. Een puzzel, die maak ik nog weleens met de kinderen. Maar meestal zijn ze sneller en beter dan ik, maar ik hou het weer langer vol.

  love as Always
  Di mario

  • Ik voel soms ook wel ongeduld, maar dan herinner ik me zelf eraan dat het niet gaat om snel klaar zijn, maar om het puzzelen. Het rustig zitten.

 5. Heel veel plezier met je puzzel gewenst!!! Anton Pieck is leuk maar kan me voorstellen dat het geen makkelijke plaat is om te puzzelen.
  Puzzelen is zo leuk, verslavend bijna. Vandaar dat ik er maar zelden een koop / begin. Maar me nu toch laten verleiden in het Kruidvat, eentje van 3000 stukken. Alleen nog een 'verplaatsbare ondergrond' zoeken nu (groot karton of mdf plaat ofzo), waar het ding dan kan blijven opliggen als we de tafel nodig hebben. Dus nog maar niet begonnen...

  • De ark van Noah is het thema, heel veel diertjes dus :)
   Ik dacht eerst aan zo'n mat maar lees bij bol zoveel uiteenlopende meningen (van goed tot heel slecht en onbruikbaar) dat ik het er precies niet durf op wagen om er een te kopen.

  • Ah, leuk zeg. Ik kan me voorstellen dat je die mat dan niet meer aandurft. Zelf heb ik ook het liefst dat je de puzzel kunt verplaatsen op een plank of zo. Ik heb hem nu liggen op ons bureautje. Daar kan hij eindeloos blijven liggen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder