Als je denkt dat je eindelijk een dagje alleen thuis bent...

via GIFER

Maar er is toch ineens weer een studiedag van de kinderen...
En je man breek een stuk van zijn tand af, en neemt daarom een dagje vrij om naar de tandarts te gaan.

Similar Posts

20 Comments

  1. Wat was ik dan graag in jouw plaats geweest! Hier elke dag helemaal alleen. Ben reeds lang gescheiden en kinderen wonen alletwee in het buitenland.. Ik kijk reikhalzend uit naar een zeldzaam bezoekje :(

    1. Jacqueline is welkom voor een kop koffie en een praatje. Ik ben ook al heel lang alleen, maar zeker niet eenzaam.

  2. hier ook hetzelfde, ik kijk reikhalzend uit naar een uurtje alleen zijn als de kinderen allemaal bij hun vader gaan eten. ik ben nooit alleen.Maar dan denk ik wel soms,ik moet niet klagen,er zijn zoveel mensen die eenzaam zijn,en wij klagen over het feit dat we nooit alleen zijn,eenzaam zijn is erger dan altijd in een druk huis zijn,alles heeft zijn voor en nadelen. ieder mens moet zijn zegeningen eens tellen.....en minder klagen.En meer God danken voor alles wat je wel hebt.

  3. Ik denk dat als we ECHT op een dag alleen zijn....denken we met weemoed terug aan alle drukte waren we in zaten en verlangen terug naar die tijd,dat wilde ik nog even toevoegen.

  4. Ik had me ook verheugd op een morgen alleen.. Boel aan kant maken en vanaf een uur of elf even twee uurtjes me time. Ben er ook echt aan toe omdat ik wel erg veel niet werken momenteel. Loop voor mijn gevoel de hele dag op drie sporen dingen te doen. Helaas is t me niet gegund vannacht riep de jongste had alles onder gespuugd. Ligt nu op de bank en wil niets liever dan kletsen en me in de buurt hebben.

  5. Ik kan soms ook vreselijk verlangen naar een moment alleen in huis. En als het dan zo ver is, dan kan ik mijn draai niet vinden en kom ik pas weer tot actie als ik weet dat de kinderen uit school komen. :-/

  6. Ik ben zelden alleen thuis. Vroeger, toen ik pas samenwoonde, had ik er heel veel moeite mee dat ik nooit alleen was. Dan ging ik een nachtje in mijn eigen huisje logeren om alleen te kunnen zijn (daar woonde mijn dochter nog, dus ik moest altijd wachten tot zij een weekendje weg ging of zo). Zo'n avond alleen vond ik dan zo heerlijk. Maar de volgende ochtend wist ik niet hoe snel ik thuis moest komen bij Vriendje-lief.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.