Reacties

Als Hamsteren niet meer kan — 18 reacties

  1. Ik mis de hamsters.Die zijn leuken moet je los zijn van de hamsteren van Irma. Wat ze nu gebruiken vind ik niets aan. Net zoals de vervanger van de mannelijke manager van Ah.

  2. Tja, dat hamsteren zal denk ik nooit meer terugkeren. Ik vind de superhelden een beetj ehm... tja, ik weet het niet. Zal wel wennen zijn, maar de hamsters waren zo herkenbaar. Die hoorden er gewoon helemaal bij.

  3. Ik heb niets met hamstergedrag, koopjesjagen en dat soort zaken. Bij deze reclames zap ik dus heel snel weg. Ik koop gewoon iets wanneer ik iets nodig heb of wanneer ik vind dat ik het nodig heb (wil hebben). Mocht het dan toevallig in de aanbieding zijn dan is dat mooi meegenomen, een prettige bijkomstigheid. Maar de korting op zich is voor mij geen doel tot aanschaf.

  4. Ach ja, wij hadden het van de week nog over de oude manager... en nu Frank voor de Jumbo... domme move van AH om de manager te laten gaan... En nu dit weer, again.. denk ik, domme move. Maar dat is mijn mening ;-)

    x

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder