Als Hamsteren niet meer kan

Hamsteren
Das war einmal…

We kennen denk ik allemaal wel de ludieke Hamsteruuh! campagne van Albert Heijn.

Die was elk jaar een groot succes. Tijdens de zogenoemde Hamsterweken kreeg je bij veel producten de tweede gratis. Met andere woorden: het was een mooi moment om eens flink in te slaan.

Kijk maar:

Maar toen kwam corona, en kreeg hamsteren ineens een negatief gezicht. Letterlijk zelfs, in de vorm van Irma Sluis die beroemd werd met haar vertolking van het gebaar hamsteren.

Hamsteren
Hamsteren in beeld… Bron: Youtube.

Het is niet dat Albert Heijn de hamstercampagne nooit meer zal gebruiken, maar nu even niet.

Geen Hamsteren meer, maar wat dan wel?

Albert Heijn ActieHelden

Op dit moment loopt er een campagne genaamd ActieHelden. Hierin vliegt een gezin van actiehelden door de supermarkt en plakt snel lage prijzen op producten.

Tsja, ik vond de hamsters eerlijk gezegd euker.

Wat vind jij ervan?

Similar Posts

18 Comments

  1. Ik mis de hamsters.Die zijn leuken moet je los zijn van de hamsteren van Irma. Wat ze nu gebruiken vind ik niets aan. Net zoals de vervanger van de mannelijke manager van Ah.

  2. Wat grappig, nu je het zegt, het was mij nog niet opgevallen dat de hamsterweken even wegbleven en ze er gewoon een ander naampje aan gekoppeld hebben.

  3. Tja, dat hamsteren zal denk ik nooit meer terugkeren. Ik vind de superhelden een beetj ehm… tja, ik weet het niet. Zal wel wennen zijn, maar de hamsters waren zo herkenbaar. Die hoorden er gewoon helemaal bij.

  4. Ik heb niets met hamstergedrag, koopjesjagen en dat soort zaken. Bij deze reclames zap ik dus heel snel weg. Ik koop gewoon iets wanneer ik iets nodig heb of wanneer ik vind dat ik het nodig heb (wil hebben). Mocht het dan toevallig in de aanbieding zijn dan is dat mooi meegenomen, een prettige bijkomstigheid. Maar de korting op zich is voor mij geen doel tot aanschaf.

  5. Ach ja, wij hadden het van de week nog over de oude manager… en nu Frank voor de Jumbo… domme move van AH om de manager te laten gaan… En nu dit weer, again.. denk ik, domme move. Maar dat is mijn mening ;-)

    x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.