Albert Heijn Kerst: dorp in aanbouw

IMG 20191218 122149

Afgelopen maandag kreeg ik er weer een paar mee: onderdelen van het Albert Heijn kerstdorpje.

Eenmaal thuis zette ik ze op de schouw van onze afzuigkap.

Daar staan ze leuk vind ik!

Similar Posts

29 Comments

 1. Ik kom dus nooit bij AH. Ik zou ook nooit aan zulke acties meedoen want waarschijnlijk van kunststof en dat probeer ik zo min mogelijk mee te nemen uit de winkel.

 2. Inderdaad het kerstdorpje kinderen verdringen zich na schooltijd en op woensdag voor de deuren.
  Voordeel is dat ze buiten komen, ik geeft ze vaak weg, maar als er geen kinderen staan neem ik ze niet mee. Hans

 3. Fijn dat je ze leuk vind.er zijn veel mensen die ze in huis hebben staan.

  Ik doe er niet aan mee. Ik koop wel bij A. H. maar vind deze actie vreselijk. Weer plastic zooi wat gewoon niet nodig is. En juist als je aan het promoten bent meer aan het milieu te gaan doen.🙄 Om met Maxima ‘s woorden te spreken:Het is een beetje dom….. Maar ja…

 4. Beetje jammer van al die plastic troep. Ik weiger dit soort zaken altijd. Hoe meer mensen weigeren hoe groter de kans dat winkels als AH stoppen met dit soort acties. Persoonlijk vind ik het nogal slechte reclame voor de AH.

 5. Ik was op slag verliefd en heb mijn hele netwerk ingeschakeld om ze te verwerven… Sinds de ruilmiddag van vandaag heb ik het dorp compleet. Of liever, ik zette alles uit op grote witte placemats: een stad met marktplein inclusief een woonwijk met rijtjeshuizen, een park met muziekkoepel en bankjes, een hoekje platteland (twee boerderijen en een molen) en een ijsbaan met van alles eromheen. Geen lichtjes. Geen aangeleverde plattegrond. Puur mijn eigen lay-out. Schitterend speelgoed!
  Op die ruilmiddag… geen kind te zien. Alleen maar grootmoederlijke types van 65 plus.

 6. ha Nicole,

  geestig om te zien.
  Ik doe te weinig boodschapjes bij AH, maar laatst stond ik achter twee mannen, die een overvolle kar hadden (want feestje) en voor meer dan 200 euro kochten.
  Ik kreeg al hun huisjes!
  Die ik meteen weer doorgaf aan vriendin met kleutertje…
  Die was er heel blij mee.

  Groetjes, Marlou

  .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.