Reacties

Albert Heijn Kerst: dorp in aanbouw — 29 reacties

 1. Inderdaad het kerstdorpje kinderen verdringen zich na schooltijd en op woensdag voor de deuren.
  Voordeel is dat ze buiten komen, ik geeft ze vaak weg, maar als er geen kinderen staan neem ik ze niet mee. Hans

 2. Fijn dat je ze leuk vind.er zijn veel mensen die ze in huis hebben staan.

  Ik doe er niet aan mee. Ik koop wel bij A. H. maar vind deze actie vreselijk. Weer plastic zooi wat gewoon niet nodig is. En juist als je aan het promoten bent meer aan het milieu te gaan doen.🙄 Om met Maxima 's woorden te spreken:Het is een beetje dom..... Maar ja...

 3. Beetje jammer van al die plastic troep. Ik weiger dit soort zaken altijd. Hoe meer mensen weigeren hoe groter de kans dat winkels als AH stoppen met dit soort acties. Persoonlijk vind ik het nogal slechte reclame voor de AH.

  • Ze zijn een beetje goedkoop maar wel vervaardigd van recycleerbare kunststof. Valt dus wel mee wat milieuvervuiling betreft.

 4. Ik was op slag verliefd en heb mijn hele netwerk ingeschakeld om ze te verwerven... Sinds de ruilmiddag van vandaag heb ik het dorp compleet. Of liever, ik zette alles uit op grote witte placemats: een stad met marktplein inclusief een woonwijk met rijtjeshuizen, een park met muziekkoepel en bankjes, een hoekje platteland (twee boerderijen en een molen) en een ijsbaan met van alles eromheen. Geen lichtjes. Geen aangeleverde plattegrond. Puur mijn eigen lay-out. Schitterend speelgoed!
  Op die ruilmiddag... geen kind te zien. Alleen maar grootmoederlijke types van 65 plus.

  • Kijk, dat vind ik dan ook weer leuk: dat zo'n kerstdorpje mensen bij elkaar brengt om te gaan ruilen. Wel bijzonder dat er helemaal geen kinderen bij waren ; )

 5. ha Nicole,

  geestig om te zien.
  Ik doe te weinig boodschapjes bij AH, maar laatst stond ik achter twee mannen, die een overvolle kar hadden (want feestje) en voor meer dan 200 euro kochten.
  Ik kreeg al hun huisjes!
  Die ik meteen weer doorgaf aan vriendin met kleutertje...
  Die was er heel blij mee.

  Groetjes, Marlou

  .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>