Advertentiekaartjes in de supermarkt

advertentiekaartjes ah

Sinds marktplaats er is denk ik dat er niet meer zo vaak op gekeken wordt. Op de advertentiekaartjes in de supermarkten. Maar als ik op maandagochtend boodschappen doe bij de Albert Heijn, dan kijk ik toch altijd even. Gewoon om te zien wat mensen vragen. En aanbieden. Wat me bij de Albert Heijn opvalt is dat er ook alleen hun blauwe advertentiekaartjes hangen. Bij andere supermarkten zie je ook veel zelfgemaakte briefjes. Of visitekaartjes van Vistaprint.

Bij de Albert Heijn in Doetinchem hangen op dit moment alleen de kaartjes van de AH zelf.

In onderstaande video worden de mensen áchter de video in beeld gebracht. Want wie is die persoon die een aquarium vraagt dat best lek mag zijn? En wie biedt er open haard hout aan?

Onderstaande video is van de Albert Heijn. Ik geef het toe, hij is wat zoet. Maar daar is het ook de tijd van het jaar voor!

Geniet nu van verhaal achter de advertentiekaartjes!

Kijk jij op de advertentiekaartjes in de supermarkt? En bied jij er wel eens iets mee aan?

Similar Posts

4 Comments

  1. Ik kijk soms wel op die kaartjes maar heb er nooit iets mee gedaan. Ik vind op de een of andere manier de drempel te hoog en kijk liever eerst in de kringloopwinkel. Laatst hadde we een extra fiets nodig. Hebben we zomaar gekregen van mijn schoonmoeder. Zij durft niet meer te fietsen en vond het een leuk idee dat ie nu bij ons staat.
    Het is al een oude fiets, maar daardoor juist heel handig om er mee naar het station te fietsen.

  2. Nee, ik kijk echt nooit op die kaartjes en ik heb op die manier ook nog nooit iets verkocht of gekocht… Marktplaats daarentegen.. jaaaaaa daar dan weer wel…
    Ik wens je een heerlijk weekend,
    Liefs, Mirjam

  3. Kijk ook af en toe even, uit nieuwsgierigheid. Denk dat voornamelijk wat oudere mensen hier nog advertenties plaatsen, ook aan de handschriften te zien ;-). Zal er zelf ook nooit wat plaatsen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.