Advertentiebord supermarkt

advertentiekaartjes ah Advertentiebord supermarkt

Ik kijk altijd graag eventjes op het advertentiebord van de supermarkt.

Advertentiebord supermarkt

Sinds Marktplaats er is, denk ik dat er niet meer zo vaak op gekeken wordt. Op de advertentiekaartjes in de supermarkten. Maar als ik boodschappen doe bij de Albert Heijn, dan kijk ik toch altijd even. Gewoon om te zien wat mensen vragen. En aanbieden. Wat me bij de Albert Heijn opvalt is dat er ook alleen hun blauwe advertentiekaartjes hangen.

Bij andere supermarkten zie je ook veel zelfgemaakte briefjes.

Of visitekaartjes van Vistaprint.

Bij de Albert Heijn in Doetinchem hangen op dit moment alleen de kaartjes van de AH zelf.

Advertentiebord supermarkt Plus

Mijn favoriete advertentiebord in de supermarkt is die bij de Plus in het dorpje Terborg. Daar hangt namelijk echt van alles en nog wat op!

Kijk jij op de advertetiebord in de supermarkt? En bied jij er wel eens iets mee aan?

Similar Posts

13 Comments

 1. Ik kijk soms wel op die kaartjes maar heb er nooit iets mee gedaan. Ik vind op de een of andere manier de drempel te hoog en kijk liever eerst in de kringloopwinkel. Laatst hadde we een extra fiets nodig. Hebben we zomaar gekregen van mijn schoonmoeder. Zij durft niet meer te fietsen en vond het een leuk idee dat ie nu bij ons staat.
  Het is al een oude fiets, maar daardoor juist heel handig om er mee naar het station te fietsen.

 2. Nee, ik kijk echt nooit op die kaartjes en ik heb op die manier ook nog nooit iets verkocht of gekocht... Marktplaats daarentegen.. jaaaaaa daar dan weer wel...
  Ik wens je een heerlijk weekend,
  Liefs, Mirjam

 3. Kijk ook af en toe even, uit nieuwsgierigheid. Denk dat voornamelijk wat oudere mensen hier nog advertenties plaatsen, ook aan de handschriften te zien ;-). Zal er zelf ook nooit wat plaatsen!

 4. Ik kijk nog wel vaak op het advertentiebord, maar kan me niet herinneren of ik ooit ergens op gereageerd heb. Ik vind de drempel wel hoog. Als ik bijvoorbeeld een kaartje zie met bankstel te koop, dan zou ik eerst graag een foto willen zien, in plaats van te moeten bellen en vragen wat voor bank het is. Ik zie wel veel kaartjes van hulp in de huishouding, ik denk dat dat wel goed loopt.

 5. Ik kijk ook wel eens naar de kaartjes en dan denk ik anno nu,zal er nog op gereageerd worden?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.