Reacties

Oh nee! De 3 kussen zijn terug?! — 20 reacties

 1. Ik hou er dus wel van om mensen aan te raken en te zoenen maar wil niet meer iedereen.
  Ik zou zeggen dat als je het niet wil; gewoon niet doen.
  Een vriendin van mij wilde het 20 jaar geleden al niet wat best raar was maar mensen doen het echt niet bij haar. Ze zegt gewoon; NEE!
  Mij omhelst ze dan wel even 2 tellen.
  Nou dan doe ik het toch lekker met die leuke man van haar. Geen probleem. ;-)
  ps laat je zeker niet beinvloeden door die nepwereld die televisie heet.

 2. Het viel mij ook op bij BZV. En misschien heb je wel gelijk en is het een manier om een gevoel van ongemak weg te nemen. Ik merkte pas op een verjaardag dat er één bezoeker was die de jarige feliciteerde met drie kussen, maar verder heb ik ze (gelukkig!!) nog niet ontdekt in mijn omgeving.

 3. Hij doet het! (Even tussen Nicole en mij ;-)

  Ik ken weinig zoenliefhebbers gelukkig. De meesten knuffelen wel graag. Maar dat doet nog bijna niemand. Het voelt nu net als roken, toen dat uit de publieke ruimte werd gebannen: alleen de leukste mensen doen het nog, stiekem, uit het zicht :-D

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder