Reacties

Gemiddeld 25 euro per week bij de Action? — 17 reacties

 1. Alleen kopen wat je nodig hebt bij een bezoek aan een winkel of supermarkt is niet makkelijk. Best een lijst opmaken van wat je nodig hebt en het daarbij houden.

 2. Jeetje! € 25,- per week bij Action uitgeven vind ik echt reuzeknap. Dan moet je toch na drie maanden een huis vol rotzooi hebben. Ik kan prima met lege handen de Action uitlopen. Of de Blokker. Of Ikea. Maar goed; ik houd nou eenmaal van een leeg huis.

  • Helemaal mee eens, ik heb er ook totaal geen moeite mee de action of dergelijke winkels met lege handen weer uit te lopen.

   Ik leef ook liever in een huis zonder frutsels en rommeltjes.

 3. Vroeger kocht ik biologisch afbreekbare afvalzakjes bij Action (en die bleken wel erg afbreekbaar) en nu kom ik er nooit meer. ‘Mijn’ waspoeder verkopen ze er niet.

 4. Ik heb de action verruild voor de kringloop. Qua geld scheelt dat niet altijd heel veel, maar geef in ieder geval veel spulletjes die na een impuls koop bij de kringloop terechtkomen een 2e leven. En dan valt ook op hoeveel van die spulletjes bij de Action, Ikea etcetera vandaan komen.

 5. Ik kom er zeldzaam en sinds ik niet meer in de binnenstad woon merk ik dat S er ook bijna niet meer komt. Gelukkig maar.

  Love As Always
  Dimario

 6. Wauw, dat scheelt toch best een hoop geld. Ik herken het Action Effect wel, maar het lukt me tegenwoordig om alleen te kopen waar ik voor kwam. Scheelt toch inderdaad wel wat geld;).

 7. Oh ik ben er zeker van dat wij een pak meer per maand uitgeven aan de action.
  Maar niet specifiek aan prullen of hoe je het ook moet noemen.
  We gaan er ook langs voor onderhoudsproducten, verf, behangpapier, etc ....

 8. Ik vond de Action leuk toen ik mijn bestelling aan de deur op kon halen, jammer dat dat er niet meer is. Ik laat me ook niet zo snel verleiden ik weet wat ze hebben en wat goed is troep ik zelf zat.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder