Zou Lucy daar zijn?

Screenshot 2022 09 17 at 10.13.04

Toen ik zaterdagochtend na mijn hardlooprondje, met mijn hoelahoep plaatsnam in het veld voor 10 minuten mediteren met Headspace, werd ik verrast door een schitterende regenboog.

Onwillekeurig moest ik aan Lucy denken, en ik vroeg me af:

Als ik nou heel hard naar de plek ren waar de regenboog begint, zou Lucy daar dan zijn?

Maar in plaats van het op een lopen te zetten, besloot ik gewoon maar dankbaar te zijn met dit prachtige beeld op de vroege zaterdagochtend.

Similar Posts

19 Comments

 1. De regenboog, een teken van trouw:

  Er is een teken
  van trouw
  ongrijpbaar hoog
  zichtbaar maar
  nooit helemaal
  in haar volle omvang
  waar te nemen
  en altijd slechts voor even
  tot ze in nevel
  opgaat en niet langer
  lijkt te zijn

  Zie Lucy waar jij haar wil zien.
  En wat een mooie foto.
  Groet,
  Tineke.

 2. De regenboog is het verbond dat God maakt met Noah,als je de Bijbel een beetje kent,en je kent je dochter een beetje..dan weet je waar ze nu is,en ik hoop oprecht dat God dichtbij haar is,want God is een God van genade en dat zal hij altijd zijn. Heel veel liefde en sterkte in deze hele moeilijke dagen,en God is en blijft een Trooster voor diegenen die Hem ernstig zoeken.

 3. Tja…dat weet niemand…ik heb dat altijd als ik een witte vlinder zie…altijd aan mijn mama en papa en mijn twee broers denken…het blijven bijzondere momenten…liefs 💜🧡💙💚❤️💗💛

 4. Ik denk dat Lucy overal om jullie heen is. Soms in de wind, of in de wolken. Of in de zonneschijn op het water. Maar zéker in regenbogen. Sterker nog; zou me niks verbazen als zij die regenboog geregeld heeft voor je. Omdat ze wist dat je ‘m even nodig had.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.