Reacties

Zorgtoeslag aanvragen. Dat is dan 29,95 — 10 reacties

 1. Je moet alleen niet vergeten dat je er wel een DigiD voor nodig hebt. Maar idd om hier voor te gaan betalen, er zullen mensen zijn die hier "intrappen".

  • Toch ook wel weer slim van die mensen! Als je bijvoorbeeld heel druk bent, is het verleidelijk. Vooral als je niet weet dat het supermakkelijk is om het aan te vragen....

 2. Ik vraag geen toeslagen aan. We vallen overal buiten. O, nee kindgebondenbudget dit jaar omdat de alleenstaande ouderkorting is overgeheveld.

  Het is zo eenvoudig.

 3. Onze zoons hebben jaren geleden al zorgtoeslag aangevraagd en volgens mij hebben ze dat toen samen met hun vader gedaan.
  Wij hebben geen recht op toeslagen wel op hypotheekrente aftrek. Die gaat manlief aanpassen voor komend jaar omdat we nu een hogere hypotheek hebben. De overheid is vast ietsje minder blij met ons. Manlief tankt nu nog maar voor 60 euro in de maand ipv 350 en we krijgen meer belasting terug van de hypotheek en we hoeven veel minder belasting over ons spaargeld te betalen. We hebben nl jaren gespaard voor een vrijstaande woning.

 4. Herkenbaar, wij hadden dat dus ook, alleen dan met het aanvragen van de theorie van Sander! Kwam ik eerst ook op een site terecht die extra geld vroeg. Gelukkig kwam ik er ook op tijd achter.

  Wij hebben geen recht op toeslagen, helaas.

 5. ....doet me denken aan het verlengen van een rijbewijs! Vroeger bestonden er bureau's die dat voor je regelden en iedereen in mijn omgving met een rijbewijs liet dat door zo'n bureau verzorgen. Ik had toen nog geen rijbewijs maar toenmalige vriend kwam op het idee om dat zelf te regelen? Ging prima. net zo snel en spaarde (voor ons) veel geld uit!

 6. Zo € 29.95. Dat is lekker geld verdienen! Ik zou bijna willen dat ik dat had verzonnen. Maar dat voelt toch weer zo oneerlijk (29,95 verdienen voor zoiets) dat ik blij ben dat ik het niet heb verzonnen.

  Ben wel benieuwd of je zoon betaald ;)

 7. Oh ja ik ben zo slecht met al die papieren rompslomp dat ik jarenlang van alles mis ben gelopen, in die tijd had ik er wel 29,95 voor overgehad als iemand het voor me had geregeld maar inderdaad zorgtoeslag aanvragen is wel erg helder en makkelijk te doen.

 8. Ik was er ook bijna ingetrapt. Toen ik zag dat er een betaling werd gevraagd ontdekte ik pas dat ik op de verkeerde website bezig was met zorgtoeslag aanvragen... Misleidend vind ik.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder