Zorgtoeslag aanvragen. Dat is dan 29,95

zorgtoeslag aanvragen

Gemakzuchtig en lui zijn kost geld. (Overigens ben ik dit niet op de foto)

Gemakzuchtig en lui zijn, kost geld!

Dat ontdekte ik toen ik bezig was met de zorgtoeslag voor mijn oudste zoon. Die wordt in januari namelijk 18.

Uiteraard zou hij dit eigenlijk zelf moeten regelen. Maar ik wilde gewoon dat het geregeld werd. Ik hield het niet meer uit om te wachten tot hij eindelijk in actie kwam. Er is een grens aan wat aan moeder aan kan hoor!

Oké, even diep ademhalen…

Zorgtoeslag.nl

Tijdens het uitzoeken hoe ik die zorgtoeslag moest aanvragen kwam ik op een handige site terecht: zorgtoeslag.nl. Daar vul je allgegevens in, en zij regelen dan je zorgtoeslag! Ik vond het ideaal klinken. Dan hoefde ik het tenminste verder niet allemaal zelf uit te zoeken.

Maar nadat ik alles had ingevuld, moest ik wel eventjes 29,95 betalen voor hun diensten. Ik moet bekennen dat mijn muis al bijna op betalen klikte. Toen kwam ik gelukkig tot bezinning!

Zorgtoeslag vraag je heel simpel aan op toeslagen.nl!

Ik besloot dan toch nog maar even verder te zoeken hoe het werkte. En het bleek een fluitje van een cent. Op www.toeslagen.nl van de Belastingdienst vraag je werkelijk heel eenvoudig zorgtoeslag aan. Het is zo eenvoudig, dat je daar echt niet iemand 29,95 voor moet betalen om die het voor je te laten doen.

Conclusie

Betaal geen 29,95 om iemand anders zorgtoeslag te laten aanvragen. Het is namelijk werkelijk niet moeilijk. Je surft gewoon naar www.toeslagen.nl en vult het in.

En dan ga ik nu even een factuur maken voor mijn zoon. Van 29,95.

Hoe regel jij je zorgtoeslag?

10 Comments

  1. Janneke
  2. Lobke
  3. Veggiemo
  4. Thea
  5. Alie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh