Zorgtoeslag aanvragen. Dat is dan 29,95

zorgtoeslag aanvragen
Gemakzuchtig en lui zijn kost geld. (Overigens ben ik dit niet op de foto)

Gemakzuchtig en lui zijn, kost geld!

Dat ontdekte ik toen ik bezig was met de zorgtoeslag voor mijn oudste zoon. Die wordt in januari namelijk 18.

Uiteraard zou hij dit eigenlijk zelf moeten regelen. Maar ik wilde gewoon dat het geregeld werd. Ik hield het niet meer uit om te wachten tot hij eindelijk in actie kwam. Er is een grens aan wat aan moeder aan kan hoor!

Oké, even diep ademhalen...

Zorgtoeslag.nl

Tijdens het uitzoeken hoe ik die zorgtoeslag moest aanvragen kwam ik op een handige site terecht: zorgtoeslag.nl. Daar vul je allgegevens in, en zij regelen dan je zorgtoeslag! Ik vond het ideaal klinken. Dan hoefde ik het tenminste verder niet allemaal zelf uit te zoeken.

Maar nadat ik alles had ingevuld, moest ik wel eventjes 29,95 betalen voor hun diensten. Ik moet bekennen dat mijn muis al bijna op betalen klikte. Toen kwam ik gelukkig tot bezinning!

Zorgtoeslag vraag je heel simpel aan op toeslagen.nl!

Ik besloot dan toch nog maar even verder te zoeken hoe het werkte. En het bleek een fluitje van een cent. Op www.toeslagen.nl van de Belastingdienst vraag je werkelijk heel eenvoudig zorgtoeslag aan. Het is zo eenvoudig, dat je daar echt niet iemand 29,95 voor moet betalen om die het voor je te laten doen.

Conclusie

Betaal geen 29,95 om iemand anders zorgtoeslag te laten aanvragen. Het is namelijk werkelijk niet moeilijk. Je surft gewoon naar www.toeslagen.nl en vult het in.

En dan ga ik nu even een factuur maken voor mijn zoon. Van 29,95.

Hoe regel jij je zorgtoeslag?

Similar Posts

10 Comments

 1. Je moet alleen niet vergeten dat je er wel een DigiD voor nodig hebt. Maar idd om hier voor te gaan betalen, er zullen mensen zijn die hier "intrappen".

  1. Toch ook wel weer slim van die mensen! Als je bijvoorbeeld heel druk bent, is het verleidelijk. Vooral als je niet weet dat het supermakkelijk is om het aan te vragen....

 2. Ik vraag geen toeslagen aan. We vallen overal buiten. O, nee kindgebondenbudget dit jaar omdat de alleenstaande ouderkorting is overgeheveld.

  Het is zo eenvoudig.

 3. Onze zoons hebben jaren geleden al zorgtoeslag aangevraagd en volgens mij hebben ze dat toen samen met hun vader gedaan.
  Wij hebben geen recht op toeslagen wel op hypotheekrente aftrek. Die gaat manlief aanpassen voor komend jaar omdat we nu een hogere hypotheek hebben. De overheid is vast ietsje minder blij met ons. Manlief tankt nu nog maar voor 60 euro in de maand ipv 350 en we krijgen meer belasting terug van de hypotheek en we hoeven veel minder belasting over ons spaargeld te betalen. We hebben nl jaren gespaard voor een vrijstaande woning.

 4. Herkenbaar, wij hadden dat dus ook, alleen dan met het aanvragen van de theorie van Sander! Kwam ik eerst ook op een site terecht die extra geld vroeg. Gelukkig kwam ik er ook op tijd achter.

  Wij hebben geen recht op toeslagen, helaas.

 5. ....doet me denken aan het verlengen van een rijbewijs! Vroeger bestonden er bureau's die dat voor je regelden en iedereen in mijn omgving met een rijbewijs liet dat door zo'n bureau verzorgen. Ik had toen nog geen rijbewijs maar toenmalige vriend kwam op het idee om dat zelf te regelen? Ging prima. net zo snel en spaarde (voor ons) veel geld uit!

 6. Zo € 29.95. Dat is lekker geld verdienen! Ik zou bijna willen dat ik dat had verzonnen. Maar dat voelt toch weer zo oneerlijk (29,95 verdienen voor zoiets) dat ik blij ben dat ik het niet heb verzonnen.

  Ben wel benieuwd of je zoon betaald ;)

 7. Oh ja ik ben zo slecht met al die papieren rompslomp dat ik jarenlang van alles mis ben gelopen, in die tijd had ik er wel 29,95 voor overgehad als iemand het voor me had geregeld maar inderdaad zorgtoeslag aanvragen is wel erg helder en makkelijk te doen.

 8. Ik was er ook bijna ingetrapt. Toen ik zag dat er een betaling werd gevraagd ontdekte ik pas dat ik op de verkeerde website bezig was met zorgtoeslag aanvragen... Misleidend vind ik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.